Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

16.09.2011Pasaules ēdiens


16.09.2011Aptauja: Uz Berlīnes "Zaļo nedēļu" jāved šprotes, sieriņš "Kārums" un rupjmaize


16.09.2011Par vairākiem miljoniem eiro uzņēmums "Salas zivis" cels jaunu ražotni ar saldētavu noliktavu


16.09.2011Alsungā atklās zivju miltu un zivju eļļas ražotni


16.09.2011LPUF: Pārtikas pārstrādes attīstībai nepieciešams lielāks finansējums un interešu lobēšana


16.09.2011Pabeidz pavāram Tannim piederošā restorāna "Čarlstons" bankrotu


15.09.2011Jau rīt norisinās konference par jaunākajām tendencēm bioplastmasas jomā Eiropā


15.09.2011Dabas muzejā atklās Latvijā audzēto vīnogu ražas izstādi


15.09.2011Dabas muzejā Sēņu dienas


15.09.2011Noslēgsies aptauja par tipiskākajiem latviešu pārtikas produktiem


15.09.2011Latvijas Valsts prezidents apskata un pieņem VITRUM aprīkotās virtuves


14.09.2011Iecienītie āboli


14.09.2011Par šī gada labāko vīnzini kļuvis Ronalds Pētersons no Tallink Hotel Rīga


13.09.2011''De Kuyper Flair Latvia Cup 2011'' uzvar Ivars Rutkovskis


12.09.2011Ir noteikts Latvijas 2011. gada labākais pavārs


09.09.2011Titulu “Gada konditorejas uzņēmums 2011” iegūst ''Ogres Prestižs''


08.09.2011Bioloģisko atkritumu pārstrādes sistēmas


07.09.2011Izstādē “Riga Food 2011” paziņo maizes kvalitātes konkursa rezultātus


07.09.2011Apbalvoti “Zaļās karotītes produktu parāde 2011” laureāti


07.09.2011Aktīvus un karstus šovus izstādē “Riga Food 2011” piedāvās Latvijas labākie bārmeņi


05.09.2011Starptautiskā alus festivāla “Latviabeerfest 2011″ rudens sesija noslēgusies, skatītāji par garšīgāko atzinuši brenguļu alu


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts