Ziņas
Raksti
Ekspertu padomi
HoReCa TV
HoReCa piedāvājumi
Uzņēmumi
Pasākumi
Receptes
E-veikals
Ziņas
16.09.2011
Pasaules ēdiens
16.09.2011
Aptauja: Uz Berlīnes "Zaļo nedēļu" jāved šprotes, sieriņš "Kārums" un rupjmaize
16.09.2011
Par vairākiem miljoniem eiro uzņēmums "Salas zivis" cels jaunu ražotni ar saldētavu noliktavu
16.09.2011
Alsungā atklās zivju miltu un zivju eļļas ražotni
16.09.2011
LPUF: Pārtikas pārstrādes attīstībai nepieciešams lielāks finansējums un interešu lobēšana
16.09.2011
Pabeidz pavāram Tannim piederošā restorāna "Čarlstons" bankrotu
15.09.2011
Jau rīt norisinās konference par jaunākajām tendencēm bioplastmasas jomā Eiropā
15.09.2011
Dabas muzejā atklās Latvijā audzēto vīnogu ražas izstādi
15.09.2011
Dabas muzejā Sēņu dienas
15.09.2011
Noslēgsies aptauja par tipiskākajiem latviešu pārtikas produktiem
15.09.2011
Latvijas Valsts prezidents apskata un pieņem VITRUM aprīkotās virtuves
14.09.2011
Iecienītie āboli
14.09.2011
Par šī gada labāko vīnzini kļuvis Ronalds Pētersons no Tallink Hotel Rīga
13.09.2011
''De Kuyper Flair Latvia Cup 2011'' uzvar Ivars Rutkovskis
12.09.2011
Ir noteikts Latvijas 2011. gada labākais pavārs
09.09.2011
Titulu “Gada konditorejas uzņēmums 2011” iegūst ''Ogres Prestižs''
08.09.2011
Bioloģisko atkritumu pārstrādes sistēmas
07.09.2011
Izstādē “Riga Food 2011” paziņo maizes kvalitātes konkursa rezultātus
07.09.2011
Apbalvoti “Zaļās karotītes produktu parāde 2011” laureāti
07.09.2011
Aktīvus un karstus šovus izstādē “Riga Food 2011” piedāvās Latvijas labākie bārmeņi
05.09.2011
Starptautiskā alus festivāla “Latviabeerfest 2011″ rudens sesija noslēgusies, skatītāji par garšīgāko atzinuši brenguļu alu
Parakstīties uz jaunumiem
Vārds, uzvārds
E-pasts
pieteikties