Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

27.02.2019Latvijas šefpavāri gūst pieredzi prestižajā Eiropas Global Chefs Challenge konkursā


26.02.2019Diskusija par tūrisma un viesmīlības jomām


23.02.2019Eiropas Global Chefs Challenge pusfināla rezultāti – Latvijai godalga


21.02.2019Turpmāk mazā daudzumā varēs pārdot arī kazas svaigpienu


21.02.2019Michelin Nordic Countries Guide 2019 jaunās zvaigznes


21.02.2019Michelin Nordic Countries Guide 2019 -trīs īpašas balvas


18.02.2019Global chef challenge European


15.02.2019Reaton profesionāļu dienas 2019 - galerija


14.02.2019Nogaršot izcilu olīveļļu un vīnu


12.02.2019Lauku tūrisma uzņēmējus aicina pieteikties- Atvērtajām dienām laukos


11.02.2019Reaton Profesionāļu dienas 2019'- 12. un 13. februārī


10.02.2019Latvijas pārtikas produktu ražotāju tirdzniecības misija Dienvidkorejā (Seulā)


08.02.2019Jaunais-Hercogs ģimenes restorāns Ādažos aicina dariniekus


05.02.2019Pāvels Gurjanovs stāsta par pieredzi gatavojoties Bocused'Or konkursam (video)


04.02.2019Lietuvas vēstniecībā Rīgā notikusi Aukštaitijas un Žemaitijas tūrisma potenciāla prezentācija


03.02.2019Jaunā koncepta restorāns ATVĒRTS ir atvērts


02.02.2019Balttour 2019 ietvaros apbalvo labākos nozares speciālistus


02.02.2019Informācija par Latvijā ievesto Polijas izcelsmes gaļu


30.01.201976% Latvijas iedzīvotāju maize ir ikdienas ēdienkartē, visvairāk maizi ēd Latgalē


26.01.2019Februārī durvis vērs jauna koncepta restorāns- ATVĒRTS


25.01.201926. janvārī - Gardēžu festivāls Siguldā


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts