Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

15.10.2018Seminārs un kontaktbirža -Vietējais ēdiens no ražotāja līdz ēdinātājam


11.10.2018No 21.- 25 oktobrim Parīzē notiks izstāde SIAL


09.10.201810. oktobrī Putras dienā Latvijas šefpavāri gatavos gardas putras


05.10.20187. oktobrī Gardēžu ceļš- Livonijas garša


04.10.2018Tūrisma nozarei ir liels potenciāls


04.10.2018Viesnīcām ir iespēja bez maksas nodot nolietotas elektropreces


02.10.2018Maiznīcu, konditoreju, uzkodu ražošanas iekārtu izstāde IBA 2018 (foto)


02.10.2018NOZARES KONFERENCE: Biznesa tehnoloģiju izmantošana un iespējas tirdzniecībā


02.10.2018Kādas IT tendences ietekmēs uzņēmumus tuvākajā laikā?


01.10.2018Grand Poet Hotel saņem Gada balvu Rīgas arhitektūrā


29.09.2018Rudens Rīgas restorānu nedēļā no 8.-14. oktobrim


29.09.2018Diskusija par vietējo pārtikas ražotāju ķēdēm un jaunumiem produkcijas ražošanā un realizācijā


28.09.2018Izstāde Tallin FoodFest 2018 notiks no 25.-26.oktobrim


28.09.2018 Brīvdabas muzejs ielūdz uz Rudens ražas svētkiem


25.09.2018Restbar MO notika Green party


25.09.2018Šogad pieaudzis uzņēmumu apvienošanās darījumu skaits


24.09.2018Grilēšanas ballīte - Saldus garšu festivāls


21.09.2018FM un Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija paraksta vienošanos


21.09.2018Zelmas piena pankūkās siera vietā produkts no augu taukiem


18.09.2018Holiday Inn viesnīcu plānots atvērt 2022. gadā


18.09.2018Birštonas kūrortpilsēta atjaunojusi kulinārijas karti – arvien pieaug ēdināšanas uzņēmumu tīkls


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts