Ziņas
Raksti
Ekspertu padomi
HoReCa TV
HoReCa piedāvājumi
Uzņēmumi
Pasākumi
Receptes
E-veikals
Ziņas
12.11.2018
Zināmi konkursa Lietuvas labākais šefpavārs 2018 uzvarētāji
06.11.2018
Plānots būvēt griķu pārstrādes rūpnīcu
06.11.2018
E vielas un pārtikas piedevas
02.11.2018
Atklāta Rīgas Melnā Balzama izziņas taka Latvijas simtgadē
30.10.2018
airBaltic atsāk lidojumus no Rīgas uz Abū Dabī
29.10.2018
Rīgas Miesnieks- lauž mītus par gaļas ražošanas nozari
29.10.2018
Dining&Cooking vakariņas un meistarklase 2. novembrī
26.10.2018
Lend to Learn šefpavāru pusdienas 6. novembrī
25.10.2018
27. oktobrī Kandavā notiks Kafijas un Tējas svētki
24.10.2018
No 25.-27. oktobrim notiks Tallinn FoodFest 2018
23.10.2018
Vīnkopības inovācijas izstādē ProWein 2019
22.10.2018
Kā temperatūra ietekmē augļu un dārzeņu glabāšanu
20.10.2018
20. oktobris- Starptautiskā šefpavāru diena
19.10.2018
12. novembrī Tallinā notiks konference IDEJAS/GARŠAS/ PIEREDZES
19.10.2018
PVD pārbaudē atklāj nezināmas izcelsmes zivju konservus ar viltotu marķējumu
19.10.2018
KP atļauj īpašnieku kontroles maiņu veikala 220.lv saistītajā grupas uzņēmumā
18.10.2018
Seminārs pārtikas nozares pārstāvjiem - Gaumīgas idejas
18.10.2018
Rudens restorānu nedēļa Cēsīs
17.10.2018
Piena produktu mīlētākais zīmols Latvijā ir Kārums
17.10.2018
Baltijas pārtikas un dzērienu izstāde BAF 2018
16.10.2018
Gastro studija ir atvērta
Parakstīties uz jaunumiem
Vārds, uzvārds
E-pasts
pieteikties