Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

06.09.2016Pieņemti jauni noteikumi veterinārām, higiēnas un nekaitīguma prasībām svaigpiena apritē


05.09.2016Rīgā palielinās tūristu skaits


05.09.2016Uztura speciālisti iesaka uzturā vairāk iekļaut zivis


02.09.2016 Liepājā ievērojami pieaudzis tūristu skaits


02.09.2016Latvijā ir senas siera gatavošanas tradīcijas


02.09.2016Amber Beverage Group iesaistās tekilas biznesā


01.09.2016Pavāriem noderīgi semināri izstādē Rīga Food


01.09.2016 Sācies alus darītāju konkurss “Baltic Beer Star 2016”


31.08.2016Lido restorāns no šodienas arī Ādažos


31.08.2016Izstādē “Riga Food” šogad būs jau 150 mājražotāji no visas Latvijas


31.08.2016Populārajam liķierim “Jägermeister” ir jauns pudeles dizains


30.08.2016“Rīga Food 2016” no 7.-10. septembrim


30.08.2016Latvijā algu kāpums ir lēns


29.08.2016Dānijas augļu un dārzeņu ražotāju organizācijas pārstāvji tiekas ar Latvijas kolēģiem


26.08.2016Baltijas jūras kulinārais ceļš


25.08.2016Latvijas viesnīcas uzņem vairāk viesu


24.08.2016Jaunas iespējas restorānu biznesa attīstībai


24.08.2016Rimi veikalos pieaugs Latvijā ražoto piena produktu piedāvājums


23.08.2016Amatnieki un lauku labumu ražotāji tiek aicināti uz Kauņas "Rudens gadatirgu"


22.08.2016 Pieaug kartupeļu čipsu noiets Latvijā


22.08.2016 Rīgas restorāni var iepriecināt gardēžus


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts