Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

27.12.2016Pirmo reizi izdota grāmata par “Rīgas Melnā Balzama” vēsturi


22.12.2016Latvijas ražotāji izmanto iespējas piedalīties pārtikas izstādē “Gulfood 2017”


20.12.2016“Latvijas balzams” veikalu tīkls šogad renovējis un modernizējis 17 veikalus Latvijā


19.12.2016Latvijas iedzīvotāju garšvielu top 3 – melnie pipari, sāls un vaniļa


19.12.2016World Class – nevis viens, bet trīs soļi pretī izkoptai bāru kultūrai


16.12.2016Svētku pasākumi Kalnciema kvartālā


15.12.2016Svētku priekšvakarā izlaiž limitētas sērijas “Rīgas Melno Balzamu Upeņu”


14.12.2016Ziemassvētkos – sarkano, bet Jaungadā – dzirkstošo!


14.12.2016Varēs saņemt atbalstu garneļu audzēšanai


13.12.2016Rīgā trešajā ceturksnī palielinājies tūristu skaits


13.12.2016 “Latvijas balzams” ražotie dzērieni šogad saņēmuši 11 starptautiskus apbalvojumus


13.12.2016Itālijas vēstniecība Rīgā rīko īpašus pasākumus


12.12.2016Iepazīsti Londonas restorānus


12.12.201615 fakti par viskiju, kurus tu noteikti nezināji


09.12.2016Vidējais patēriņa cenu līmenis gada laikā ir palielinājies


07.12.2016 Latvijas pārstāvji gūst panākumus konkursā EuroSkills 2016 2016


06.12.201617. decembrī Valmiermuižā svinēs Ziemas saulgriežus


06.12.2016Zināmi oficiālie Eiropas gastronomijas reģiona suvenīri


06.12.2016Andris Reizenbergs: Rīgā, tāpat kā citviet pasaulē, būtu jāievieš bāru un restorānu limits


05.12.2016Oktobrī rūpniecības produkcijas, tajā skaitā pārtikas produkcijas apjoms pieauga


03.12.2016Ziemassvētku laikā notiks vairāki bezmaksas pasākumi


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts