Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

18.01.2017Biznesa augstskolā Turība notiks Arņa Jēkabsona vieslekcija"Vai roboti pārņems mūsu darba vietas?"


18.01.2017Starptautiska lauku tūrisma konference Itālijā "Ilgtspējīgs tūrisms lauku attīstībai"


17.01.2017Liene Akmentiņa: Pasažieriem jāpiedomā pie tā, ko viņi saka, jo aviācijas drošībā jokus nesaprot


14.01.2017Ar ielu ēdienu festivālu atklāts Eiropas gastronomijas reģions 2017


13.01.2017KP atļauj alkoholisko dzērienu vairumtirgotāju apvienošanos


12.01.2017Patēriņa cenu līmenis gada laikā palielinājies par 2,2 %


10.01.2017Latvijā ir samazinājusies preču eksporta un importa vērtība


10.01.2017Sabiedrības attieksmi pret ekoloģiju nevar izmainīt tikai ar juridiskām normām


09.01.2017Pasākums gardēžiem – Rīgas ielu ēdienu festivāls


09.01.2017Ģenētiski modificēta pārtika izraisa nopietnus veselības


07.01.2017Kāpēc Jaungada naktī dzer šampanieti?


06.01.2017Latvija ir priekšgalā ar antibiotiku lietošanu lielfermās, un kā tas ietekmē cilvēku veselību


05.01.2017Svētku laikā tūristu skaits palielinājies par 17%


05.01.2017Kalnciema kvartāla tirgus 14. janvārī


05.01.2017"Gaismas spēles" brīvdabas muzejā


05.01.2017Lauku tūrisma uzņēmējiem pasniegs zīmi „Latviskais mantojums”


04.01.2017Lauku tūrisma uzņēmēji saņems vides kvalitātes zīmi „Zaļais sertifikāts”


03.01.2017Viedoklis par cenu kāpumu Jaunajā gadā


30.12.2016Patērētāji veļas mazgāšanas līdzekļus bieži izvēlas iegādāties tieši akciju laikā


29.12.2016Grandiozs ēdienu festivāls Rīgā


29.12.2016Par pārtikas produktu derīguma termiņiem


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts