Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

17.04.2023Geranium sous chef Artūra Kazaritski meistarklase


30.03.2023 Cēsu novada Restorānu nedēļa no 31.03.-4.04.


25.03.2023Siguldas novadā - Pavasara Restorānu nedēļa, Pavasaris karotē


18.03.2023Riga Street Food festivāls Vecrīgā


11.03.2023ProWein 2023 Diseldorfā


28.02.2023 Kafijas tuvākā nākotne: kā mainās nozare un dzēriens mūsu krūzītēs?


17.02.2023Slovēnijā atvērtas jaunas Mogotel pārvaldītas zīmola Ibis Styles viesnīcas


15.02.2023Pasaules labākā vinziņa titulu saņem Raimonds Tomsons


23.01.2023Veselīgas ēšanas pamatprincipi, kas noderēs ne tikai janvārī


21.01.2023 Pavāru klubam jauns prezidens - Artūrs Arnicāns


20.01.2023Ko iegūst cilvēks un planēta, ceļot galdā tikai augu valsts produktus?


18.01.2023Mogotel atvēris savu pirmo viesnīcu Siguldā - Rixwell Segevold Hotel


09.01.2023Četri neparasti notikumi Valmiermuižā jeb kāpēc Valmiermuiža bija lepnāka par pašu Valmieru


02.01.2023Saulkrastu pilsētā izveidots jauns vides objekts


02.01.2023airBaltic paziņo par sadarbību ar SIXT


01.01.2023 Berlīnes Zaļā nedēļa no 20.- 29.01.2023.


20.12.2022Ieteikumi svētku galda rotāšanai


09.12.2022Kuldīgā svin ziemu ar gardēžu tradīcijām


25.10.2022Vegāniem draudzīga konditoreja


25.10.2022No Lisabonas līdz Tallinai – top pasaules pilsētas attālinātajam darbam


25.10.2022Aptaujā atklājās- hotdogs ir iecienīta ātrā uzkoda jauniešu vidū


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts