Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

05.02.2019Pāvels Gurjanovs stāsta par pieredzi gatavojoties Bocused'Or konkursam (video)


04.02.2019Lietuvas vēstniecībā Rīgā notikusi Aukštaitijas un Žemaitijas tūrisma potenciāla prezentācija


03.02.2019Jaunā koncepta restorāns ATVĒRTS ir atvērts


02.02.2019Balttour 2019 ietvaros apbalvo labākos nozares speciālistus


02.02.2019Informācija par Latvijā ievesto Polijas izcelsmes gaļu


30.01.201976% Latvijas iedzīvotāju maize ir ikdienas ēdienkartē, visvairāk maizi ēd Latgalē


26.01.2019Februārī durvis vērs jauna koncepta restorāns- ATVĒRTS


25.01.201926. janvārī - Gardēžu festivāls Siguldā


25.01.2019Projekta Baltic Sea Food prezentācija izstādē-Internationale Grüne Woche


24.01.2019BALTTOUR FORUMS 30. janvārī


23.01.2019 6.-7.02.Starptautisko augļu un dārzeņu loģistikas izstāde Berlīnē


22.01.2019Konkursa SkillsLatvia 2019 pusfinālā startēja labākie topošie viesmīļi un pavāri


21.01.2019Sākas ikgadējais muzikālais konkurss -Ineses Galantes talanti


21.01.201921 lauku tūrisma uzņēmums saņem vides kvalitātes zīmi Zaļais sertifikāts


19.01.2019Uzsākta procedūra aizsargātas ģeogrāfiskās izcelsmes norādes Salacgrīvas nēģi reģistrācijai


18.01.2019Rimi uzsāk kustību -Labākai dzīvei


18.01.2019Pieteikšanās dalībai 49. gadatirgū sāksies 4. februārī


17.01.2019airBaltic 2018. gadā pārvadājis rekordlielu pasažieru skaitu – 4,1 miljonu


17.01.2019Rīga pretendē uz Eiropas labākā tūrisma galamērķa titulu 2019.gadā


15.01.2019Atvērts atjaunotais Gastronomijas paviljons


14.01.2019airBaltic Pilotu akadēmijas trešās grupas studenti uzsāk mācības


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts