Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

16.03.2019

Pasaulslavenajā konkursā Bocuse d'Or piedalīsies arī Latvijas pavārmeistari

Latvijas Pavāru klubs ir saņēmis oficiālu ielūgumu piedalīties prestižajā konkursā Bocuse d'Or, kura pusfināls norisināsies 2020. gada pavasarī Tallinā.
Šogad septembrī Riga Food 2019 ietvaros notiks konkursa Latvijas pavārs 2019 nacionālā atlase. Uzvarētājiem būs iespēja pieņemt izaicinājumu un ieiet vēsturē kā pirmajiem, kas piedalīsies pasaulslavenajā Bocuse d'Or konkursā.

Bocuse d'Or konkurss notiek reizi divos gados. Lai piedalītos Bocuse d'Or finālā, dalībnieki vispirms iziet kvalifikāciju kontinentālās atlases pasākumos. 2018. gada konkursā piedalījās Bocuse d'Or Europe, Āzijas un Klusā okeāna reģiona Bocuse d'Or un Latīņamerikas Bocuse d'Or, un pirmo reizi arī Bocuse d'Or Africa. Bocuse d'Or konkurss atklāj pasaulei tās labākos kulinārijas mākslas talantus.

Vairāk par Bocuse d'Or ŠEIT











  

Vēl ziņas

Zināmi konkursu Latvijas Gada Pavārs 2024 un Pavārzellis rezultāti
Baltijā lielākais viesnīcu operators “Mogotel Hotel Group” Stokholmā atvēris pirmo “voco hotels” zīmola viesnīcu
Projekts "CATERING ADVANCED: VET Students Mobile Training Model Nr. 2023-1-LT01-KA210-VET-000157824" veiksmīgi turpinās
Riga Food 2004 no 5.09.-7.09.
No Latvijas līdz pat Spānijas garšai – mērču saderība ar uzkodām un ēdieniem


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts