Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

16.03.2019

Pasaulslavenajā konkursā Bocuse d'Or piedalīsies arī Latvijas pavārmeistari

Latvijas Pavāru klubs ir saņēmis oficiālu ielūgumu piedalīties prestižajā konkursā Bocuse d'Or, kura pusfināls norisināsies 2020. gada pavasarī Tallinā.
Šogad septembrī Riga Food 2019 ietvaros notiks konkursa Latvijas pavārs 2019 nacionālā atlase. Uzvarētājiem būs iespēja pieņemt izaicinājumu un ieiet vēsturē kā pirmajiem, kas piedalīsies pasaulslavenajā Bocuse d'Or konkursā.

Bocuse d'Or konkurss notiek reizi divos gados. Lai piedalītos Bocuse d'Or finālā, dalībnieki vispirms iziet kvalifikāciju kontinentālās atlases pasākumos. 2018. gada konkursā piedalījās Bocuse d'Or Europe, Āzijas un Klusā okeāna reģiona Bocuse d'Or un Latīņamerikas Bocuse d'Or, un pirmo reizi arī Bocuse d'Or Africa. Bocuse d'Or konkurss atklāj pasaulei tās labākos kulinārijas mākslas talantus.

Vairāk par Bocuse d'Or ŠEIT











  

Vēl ziņas

Kas drošāks- steiks vai nageti
Uztura speciāliste Lizete Puga: ieteicamākie ēdieni ķermeņa labsajūtai
Veiksmīgi noritējis seminārs Somijas medijiem un tūrisma nozares pārstāvjiem
Ir nācis klajā pirmais MICHELIN ceļvedis Latvijā
Ēdienu inovācijas un hibrīdēdieni ilgtspējīgai pārtikas nozarei


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts