Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti


01.11.2017

Restorānu nedēļa Siguldā

Siguldas Restorānu nedēļas laikā, no 6.-12. novembrim, viesi aicināti baudīt trīs ēdienu maltītes deviņos Siguldas un apkaimes restorānos

11.10.2017

Konjaka pazinējs Žans Mišels Košē

Pagājušajā nedēļā Rīgā viesojās leģendārais konjaka pazinējs Žans Mišels Košē, pastāvīgais Hennessy nama vēstnieks jau 26 gadus. 

10.10.2017

Dārgākie ēdieni Japānā

Zināms, ka japāņu virtuve tiek uzskatīta par vienu no labākajiem pasaulē. Publicējam dažus dārgākos top ēdienus.


24.09.2017

Kā ēst suši

Apvienojot rīsus, jūras aļģes un svaigas zivis, suši ir viegli un ātri pagatavojams ēdiens. Bet tas nenozīmē, ka nav stingri noteikumi japāņu delikateses pagatavošanā. 











21.07.2017

Ēst ar baudu

Salīdzinājumā ar senčiem mūsdienās ir pieejama visai plaša pārtikas izvēle, tomēr drudžainā dzīvesveida 



17.07.2017

Patiesība par gailenēm

Latvijā konstatētas vairāk nekā 4000 sēņu sugu! Tiesa, ar neapbruņotu aci viegli saskatāmu sugu ir vien mazliet vairāk par ceturto daļu no visām. Par ēdamām atzītas apmēram 300 sugas. Vidusmēra sēņotāji pazīst labi ja desmito daļu no ēdamajām. Uzdrošinos apgalvot: pie nedaudzajām pazīstamajām noteikti pieder parastā gailene (Cantharellus cibarius).


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts