Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

20.01.2023

Kobe beef

Kobe beef jeb Kobes liellops  attiecas uz liellopu gaļas  izcirtņiem, kas nāk no melnā Tajima-ushi celma Wagyu liellopa, kas tiek audzēti  saskaņā ar stingrām tradīcijām, kas sakņojas Hjogo prefektūrā, Japānā. 


20.01.2023

Kas raksturo labu kebabu?

Kebabs ir viens no populārākajiem ēdieniem visā pasaulē, turklāt katrā vietā to gatavo mazliet citādi. 

20.12.2022

Idejas ēdamām dāvanām

Ēdamās dāvanas ir īpašs savu mīļo un tuvo cilvēku iepriecināšanas veids. Tās ir ne vien gardas, bet arī parāda, ka par dāvanas saņēmēju esi ļoti piedomājis





05.07.2022

Vīna karte- kā izvēlēties

Vīns ir noslēpumains dzēriens, pilns bagātīgu aromāta un garšas nianšu. No vienas un tās pašas vīnogu šķirnes iespējams radīt ļoti atšķirīgus vīnus, un pat visspicākos degunus reizēm var piemānīt dzērieni no dažādām šķirnēm


05.07.2022

7 fakti, ko tu nezināji par kruasāniem

Lai pagatavotu gardus kruasānus, ir jāklausās franču mūzika un jāizmanto daudz sviesta, saka franču tautības maiznieks Metjū Mifsuds, kas ik dienu gatavo svaigus kruasānus 






18.11.2021

Vietējie produkti valsts svētku galdam

Ko celt valsts svētku galdā? Šis jautājums ir aktuāls katru gadu. Valsts svētki ir īpaši gandrīz katrā ģimenē, un katru gadu gribas pārspēt pašiem sevi un  mieloties ar kaut ko īpaši gardu





Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts