Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti




01.05.2019

7 siera pasniegšanas noslēpumi

Siers garšojot daudz labāk, ja vien pasniegts glīti un acīm baudāmi. Šefpavārs Jevgenijs Ponomarjovs atklāj septiņus noslēpumus, kā pasniegt sieru gan acīm, gan vēderam tīkamā veidā. 



25.03.2019

Jēra cepetis Lieldienās

Jēra cepetis LieldienāsTuvojas Lieldienas, kuras mēs nevaram iedomāties bez krāsotajām olām uz svētku galda. Vairākām tautām ir tradīcija Lieldienas sagaidīt ar krāsotajām olām, kuras pagāniskajā tradīcijā simbolizē sauli un auglību. 



25.03.2019

Vīna karte- kā izvēlēties

Vīns ir noslēpumains dzēriens, pilns bagātīgu aromāta un garšas nianšu. No vienas un tās pašas vīnogu šķirnes iespējams radīt ļoti atšķirīgus vīnus, un pat visspicākos degunus reizēm var piemānīt dzērieni no dažādām šķirnēm

13.03.2019

Viesnīcu nozares tehnoloģijas un mārketings - jaunumi šajā jomā

Viesnīcu nozare saskaras ar vēl nebijušiem izaicinājumiem - tehnoloģiskā attīstība, digitālā transformācija, pieaugošās klientu prasības Wi-Fi kvalitātei, izmaiņas klientu uzvedības paradumos, smart klientu serviss, mūsdienīgas infrastruktūras izveide un modernizācija





24.01.2019

Meistarklase- Skandināvu maize un tās pagatavošanas tehnikas

Maiznieks Manfreds Enoksons kopš 1989. gada dzīvo Zviedrijā, viņš ir īsts sava aroda meistars un profesionālis, kurš dalās pieredzē, organizējot seminārus,  lekcijas un meistarklases vairākās pasaules valstīs un tagad arī Latvijā






Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts