Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti



02.01.2021

Sāls kažokā cepta biete (recepte)

Sajauc sāli ar miltiem, pievieno sasmalcinātu timiānu, tad pievieno olu baltumus, visu kārtīgi sajauc viendabīgā masā
Nomazgā bietes, nosusina.









14.07.2020

Lauku dzīvesveids jeb- jaunā tūrisma tendence?

Laikā, kad masu tūrisms, visticamāk, būs atstāts pagātnē vismaz uz laiku, arī Ziemeļeiropā mazi, privāti tūrisma produkti un galamērķi ir raisījuši interesi jaunām klientu grupām






06.05.2020

Veselīgs ēdiens nav dārgas salātlapas

“Nē, nu es jau varētu ēst veselīgi, bet kurš var atļauties tās čia sēklas un dārgās salātlapas,” - saka man klients, un es jau zinu, kas te notiek.

06.04.2020

Uzņēmumu komandējumi ārkārtējās situācijas laikā

Lai nodrošinātu uzņēmējdarbības nepārtrauktību un līgumu izpildi ārkārtas situācijas laikā, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra izsludinājusi iespēju Latvijas uzņēmējiem izņēmuma gadījumos doties komandējumos.



Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts