Raksti
04.02.2024
Vegānisks dzīvesstils, ko ik gadu janvārī aktualizē akcija Neapēd zemeslodi, kļūst par arvien izplatītāku tendenci.
04.02.2024
Našķošanās prieku var izbaudīt kā svētkos, tā arī ikdienā. Tuvojoties nedēļas nogalei, šefpavārs Raimonds Zommers iedvesmo jaunai receptei- pīrāgam, šoreiz gan nedaudz citādākam nekā ierasts – sātīgs tortiljas pīrāgs ar girosu, sieru un marinētiem gurķiem.
08.12.2023
UNESCO Pasaules mantojuma pērle, Kuldīga, ziemas vēsumam iestājoties, pārvēršas par mirdzošu un omulīgu ziemas brīnumzemi, kurā baudīt ģimeniskus, draudzīgus un neaizmirstamus kopā būšanas mirkļus!
08.12.2023
Jo vairāk sviesta, jo gardāka maltīte? Kristaps Zutis ir pārliecināts, ka gardu vistas cepeti var pagatavot ar karstu gaisu un mīlestību vien!
06.11.2023
Pavāru klubs rīko Bocuse d'Or nacionālās komandas atbalsta vakariņas
05.11.2023
Tuvojoties gada vēsākajam laikam, nereti ir vēlme celt galdā ko īpaši siltu un gardu, atbilstoši sezonalitātei
07.08.2023
Oficiāla konkursa atklāšana un ēdienu prezentācija Riga Food 2023 ietvaros 9. septembrī no plkst. 13.00.
11.07.2023
Saldētas sulas, krējuma, piena, saldējums, saldējuma kokteiļi, sorberti
un citi ledainie deserti – vasarīgās maltītes un brīvdienas ir gandrīz
neidomājamas bez kāda no šiem ledainajiem un atsvaidzinošajiem
desertiem. Ne velti šis ir laiks, kad saldējuma ražotāji gūst lielāko
peļņu.
11.07.2023
Arī veselīgus produktus jāēd ar mēru.
11.07.2023
Ir lietas, kas obligāti ir jāzina.
06.03.2023
Vismaz 400 g dārzeņu un augļu iekļaušana ikdienas ēdienkartē ir neatņemama veselīga uztura sastāvdaļa, tomēr ziemas periodā to daudzveidība un pieejamība svaigā veidā dažādu iemeslu dēļ var būt ierobežota
17.02.2023
Vidusjūras ēdienkarte ir viena no iecienītākajām visā pasaulē
20.01.2023
Kobe beef jeb Kobes liellops attiecas uz liellopu gaļas izcirtņiem, kas nāk no melnā Tajima-ushi celma Wagyu liellopa, kas tiek audzēti saskaņā ar stingrām tradīcijām, kas sakņojas Hjogo prefektūrā, Japānā.
20.01.2023
Svaiga, garšīga un uzturvielām bagāta maize ir mūsdienīgas un sabalansētas ēdienkartes neatņemama daļa
20.01.2023
Kebabs ir viens no populārākajiem ēdieniem visā pasaulē, turklāt katrā vietā to gatavo mazliet citādi.
20.12.2022
Ēdamās dāvanas ir īpašs savu mīļo un tuvo cilvēku iepriecināšanas veids. Tās ir ne vien gardas, bet arī parāda, ka par dāvanas saņēmēju esi ļoti piedomājis
09.12.2022
No 16. līdz 17. decembrim Kuldīgā notiks lielākais Ziemassvētku tirdziņš Kurzemes novadā, kas pulcēs vairāk nekā 60 amatniekus, mājražotājus un jaunos uzņēmumus no Kuldīgas novada
10.09.2022
22.08.2022
Piens, karamele, rieksti, šokolāde – ja kafija rīkotu ballīti, šie draugi noteikti būtu ielūgti
08.07.2022
2022. gada Bocuse d’Or Europe ir noslēdzies. Latvijas Bocuse d'Or komanda ir atgriezusies no Eiropas čempionāta Budapeštā.
05.07.2022
Vīns ir noslēpumains dzēriens, pilns bagātīgu aromāta un garšas nianšu. No vienas un tās pašas vīnogu šķirnes iespējams radīt ļoti atšķirīgus vīnus, un pat visspicākos degunus reizēm var piemānīt dzērieni no dažādām šķirnēm