Raksti
21.08.2013

Aptuveni 2% no pasaulē izdzertā piena saražo kazas. Kazu
audzēšanai ir pieaugoša uzturvērtības un ekonomiskā nozīme. Tas tāpēc, ka kaza
ir izturīgs dzīvnieks, kas spēj pielāgoties dažādiem klimatiskajiem apstākļiem.
21.08.2013

Atvērto durvju diena 28.augustā.
Tuvākā nodarbība 2. septembrī.
Fantastiski aizraujošs un visatraktīvākais Bar Department modulis
- kokteiļi!
13.08.2013
Pārtikas un veterinārais dienests (PVD) sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumiem atgādina, ka vienmēr, iegādājoties traukus, kuros tiks gatavoti un pasniegti ēdieni, to izplatītājam vai ražotājam ir jāpieprasa dokumenti, kas apliecina, ka, traukiem nonākot saskarē ar pārtiku, nenotiks dažādu cilvēkam kaitīgu vielu migrācija jeb citiem vārdiem sakot – traukos esošās vielas neapdraudēs patērētāju veselību.
05.08.2013

“Kartupeļu akadēmija”, tā ir jauna rubrika, kuras ietvaros jūs varēsiet uzzināt par kartupeļu izcelsmi, kvalitātes kritērijiem, pagatavošanas veidiem un daudz ko citu, kas noderēs gan gatavojot kartupeļus mājās virtuvē, gan restorānā.
05.08.2013
Mācību centrs „BUTS” ir izglītības iestāde, kuras piedāvātais apmācību klāsts aptver vairāk kā akreditētas mācību programmas, tāpēc izglītības risinājumu tūrisma un viesmīlības jomā netrūkst.
29.07.2013
Akreditētā Rīgas Ekonomikas un Biznesa skola nodrošina iespēju apgūt mūsdienu Latvijas un ārzemju darba tirgū aktuālu profesiju īsākajā laikā (no 9 līdz 16 mēneši)
Viesnīcu servisa speciālists
Šī 3. līmeņa kvalifikācijas programma gatavo servisa organizēšanas speciālistus viesnīcu tipa uzņēmumiem.
25.06.2013

Cik patīkami sākt rītu ar malku aromātiskas kafijas! Šodien kafija ir neatņemama daudzu brokastu un kafijas paužu sastāvdaļa, bet cik daudz mēs zinām par šo dzērienu?
27.05.2013
Baktērijas vēderā – ko tās dara cilvēka kuņģa-zarnu traktā? Kuros gadījumos vajag labās baktērijas vairot un kā to darīt? Par to stāsta gastroenterologs, Rīgas Stradiņa universitātes profesors Anatolijs Danilāns.
27.05.2013

“Margarīna dabiskums ir viena no apspriestākajām tēmām. Tāpēc noskaidrosim, kas vispār ir šī produkta pamatā.
27.05.2013

Katru dienu mēs apēdam dažādus ēdienus, kuri sevī iekšā tur nāvējošas indes. Lielākoties mums par to nav jāuztraucas, jo masu ražotāji nodrošina, lai augļi un dārzeņi, ko lietojam uzturā, būtu droši, tomēr laiku pa laikam konstatē nāves gadījumus tieši, kad cilvēks apēd indīgā auga nepareizo daļu.
24.05.2013

Medu mēdz dēvēt par labākajām zālēm pasaulē. Tas satur glikozi,
fruktozi, olbaltumvielas un fermentus, kā arī vitamīnus, minerālvielas
un organiskās skābes.
16.05.2013
Brio Engineering ir vadošā restorānu automatizācijas IT risinājumu kompānija. Tā kā ir sākusies aktīva pavasara-vasaras sezonas un restorāni atklāj vasaras terases, tad Brio Engineeringmēs vēlas padalīties savos noslēpumos, kā jūsu biznesu padarīt vēl veiksmīgāku.
Ja jūsu restorānam ir vasaras terase, tad jums būs ļoti noderīgi šie 5 padomi par to, kā vairākkārt palielināt tās apgrozījumu!
07.05.2013
Webapmaciba.lv nodrošina pārtikas higiēnas apmācības kursu un sertifikāciju.
Apmācības kurss un sertifikācija atbilst PVD prasībām.
Webapmacibas.lv piedāvājuma priekšrocība ir izmaksu un laika ekonomija.
06.03.2013

Pēc garās ziemas katrs vēstnesis, kurš nes sev līdzi pavasara dvesmu, tiek sagaidīts atplestām rokām. Ikkatru pavasari gaidām, kad melnbalti strīpainajos bērzu stumbros atkal sarosīsies to „asinsrite”, veldzējot ar savu sulu ziemas nogurdinātos cilvēkus.
04.03.2013
Pērn a/s “Latvijas balzams” ražotajam dzirkstošajam vīna dzērienam “Rīgas Dīva” izdevies iekarot 2 % tirgus daļu dzirkstošo vīnu segmentā, kopējam pārdošanas apjomam pārsniedzot plānoto vairāk nekā trīs ar pusi reizes. Turpinot šo veiksmes stāstu, vietējais ražotājs paplašina “Rīgas Dīvas” līniju ar jaunu garšu “Rīgas Dīva Rose Fusion”. FOTO.
27.02.2013
10. marts Desertu pamati
Kursu cikla noslēgumā apgūsim dažus iecienītus klasiskos desertus, kurus viegli pagatavot mājās.
02.02.2013
Bieži, veidojot jaunu ēdināšanas iestādi , tiek uzdots jautājums – ar ko sākt?
Protams, ar ideju un vietas izvēli, pēc tam ar cipariem – biznesa aprēķini.
02.02.2013
Ir vairāki veidi kā nopirkt iekārtu , taču jāpsver Jums izdevīgākais, nevis lētākais, bet IZDEVĪGĀKAIS un drošākais, ja tas ir arī lētākais – tad super!
31.01.2013
Nodarbība – Jaunās pasaules sarkanvīni
klasiskā Itālija – 11.02.2013.
Chardonnay & Riesling – 18.02.2013.
Francijas vīna reģionu raksturojums – 25.02.2013.
14.01.2013
Par pavārmākslas sākumiem ir maz ziņu. Taču pavārmāksla ir ēdiena
gatavošana. Pavāri izvēlas un kombinē dažādas sastāvdaļas, izmantojot
dažādus paņēmienus un viņiem zināmas metodes.
14.01.2013