Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

02.07.2012

Īstais laiks izvēlēties, kur mācīties

šobrīd ir īstais laiks izvēlēties, kur mācīties, kā arī papildināt profesionālās zināšanas.Horeca.lv iepazīstina ar mācību iestādēm, kuras sagatavo speciālistus viesnīcu biznesam.



29.06.2012

Viesistabas kalendārs jūlijam un augustam

1. jūlijs plkst. 13:00 Kafijas akadēmija ar Ēvaldu Rihteru

Šajā kafijas akadēmijas nodarbībā meistars mācīs un rādīs kā pagatavot klasiskās kafijas receptes mājas virtuvē bez profesionālās kafijas tehnikas. Gatavosim klasisko Espresso, Cappuccino, Cafe Latte un citas. Cena 20Ls



27.06.2012

LUAC nodrošina līdz 50% finansējumu uzņēmumu dalībai izstādē "Riga Food 2012"

Šobrīd uzņēmumi meklē jaunas iespējas kā sevi pilnveidot un realizēt tirgū. Kā viena no iespējām, ko uzņēmumi labprāt izmanto, ir dalība dažādās izstādēs, tajā skaitā, "Riga Food 2012". Atsaucoties uz vairākkārtējiem zvaniem un izvērtējot pastiprināto interesi, Latvijas Uzņēmējdarbības Attīstības centrs (LUAC) izskatījis iespēju piešķirt uzņēmumiem līdz 50% finansējumu izstādes stenda laukuma nomai.






01.05.2012

Semināri no 2.- 29. maijam

2. maijā pl 18:00 „Jaunās pasaules vīna zvaigznes” Vīna vakariņas ar Gintu Sniedzi
Šo vīnu stāsts aizsācies 40 gadus atpakaļ, kad vīna pasaule bija citāda – klasiska, nedaudz konservatīva un stabila. Bet, tad sākās “revolūcija”, kuras pamatā bija atšķirīga filozofija.

01.05.2012

e-Maxima pirmajā darbības mēnesī visvairāk pirkti piena produkti, ūdens, augļi un dārzeņi

Pirmā darbības mēneša laikā Latvijas vienīgā interneta lielveikala www.e-maxima.lv pieprasītāko produktu saraksta augšgalā ierindojušies dažādi piena produkti, dzeramais ūdens, kā arī augļi un dārzeņi. No dažādu produktu grupām „Maxima” e-lielveikala pircēji „virtuālajos” iepirkuma grozos visbiežāk ievietojuši jogurtus, biezpienu, pienu, olas un tomātus.


19.04.2012

“Sniega bumbaS” veselīgam pavasarim

Iestājoties pavasarim, ikvienam gribas sevi palutināt ar gardām un vieglām maltītēm. Arvien biežāk salāti un citas uzkodas ēdienkartē izkonkurē treknus ēdienus. Lai šādas maltītes būtu ne tikai svaigas un vieglas, bet arī gardas un dotu nepieciešamo kaloriju devu, lai darbi veiktos raiti un nepieliptu pavasara nogurums, “Trikātas siers” iesaka svaigo sieru “Sniega bumbas” padarīt par pavasara ēdienu sastāvdaļu. 


27.03.2012

Ar augļiem un ogām pret vīrusiem

Lai noskaidrotu iedzīvotāju informētības līmeni par veselīgu uzturu, Latvijas Augļkopības asociācija 2011. gadā veica pētījumu, aptaujājot respondentus no 17 – 74 gadu vecumam. Kaut arī lielākā daļa respondentu, proti, 83,2% uzskata, ka ir pietiekami informēti par ogu un augļu pozitīvo ietekmi uz veselību, tomēr dati liecina, ka praksē ogu un augļu patēriņš joprojām ir nepietiekams.




14.03.2012

Dabīgu Produktu ražotāji arvien vairāk izvēlas kartona iepakojumu

Kā pierādījies biroja “Dabīgs Produkts” tirgus izpētē, uzņēmumi, kas nodarbojas ar dabīgu produktu ražošanu, meklējot labākos variantus preču iepakošanai, visbiežāk izvēlas kartonu, atzīstot to par ekoloģisku, vizuāli, kā arī funkcionāli piemērotu.


03.03.2012

Topa viesnīcas EIROPĀ


Austrija , Zalcburga, Hotel Goldener Hirsch
 http://www.starwoodhotels.com/ 

Viesnīca Goldener Hirsch atrodas Zalcburgā vecpilsētas vidū, tā ir viena soļa attālumā no mājas, kurā dzīvoja slavenais komponists  Mocarts. Šī vieta ir populāra arī ar klasiskās mūzikas svētkiem un festivāliem.  Viesnīcas interjerā  dominē senatnīgs  stils. Restorānā ir augstā līmeņa serviss , kur var nobaudīt vietējās izcelsmes vīnus un gardus ēdienus.



19.01.2012

Red Bull Keiptaunas biroja interjers

Populāro zīmolu biroju interjeriem laiks pievienoties arī Red Bull. 540 kvadrātmetru lielā biroja interjeru veidojusi Keiptaunā bāzētā arhitektūras firma COA.

19.01.2012

Pisko

Pisko ir muskata dzimtas vīnogu vīna destilācijas produkts ar alkohola saturu no 35 – 50%. Samērā līdzīgi dzērieni ir grapa un čača, tomēr šī dzēriena ražošanā neizmanto vīnogu atlikumus. Destilācija notiek izmantojot tīru vīnogu vīnu. Dzērienu iztur buka un ozolkoka mucās, taču arī pie brendija Pisco pieskaitīt nevar, jo dzēriens tiek pakļauts tikai vienai destilācijai un izturēts mucās tiek pavisam mazu laiku.

21.12.2011

Atklāta intervija ar bārmeņu Guru – Andri Reizenbergu

Ārā ir patīkami silts novembra vakars. Ieejot „B-bārā, restorānā” rodas sajūta, ka tiec nodalīts no realitātes. Tur valda mierpilna un relaksēta atmosfēra. Ausis lutina maigas džeza melodijas. Aiz bāra letes pats Andris ar menedžeri cītīgi gatavojas Ziemassvētku noskaņu ieviešanai, plānojot, kur un kā izvietot lampiņu virteni.

Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts