Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

12.10.2014

13. oktobris plkst. 18:00 Pavārkurss ar Gati Grosbergu – Marokas ēdienu variācijas

Šīs Ziemeļāfrikas valsts virtuve ir viena no populārākajām visā pasaulē. Šefs ar Latvijā nopērkamiem produktiem rādīs kā uzburt Āfrikas noskaņas mūsu virtuvē. 

Kursā tiks izmantoti mūsu draugu veikalā “Muhamors” iegādājamie individuālie tadžini.

Šoreiz programmā:

    Svaigie salāti ar papriku, tomātiem, kaperiem un apelsīnu mērci
    Harira – tomātu un lēcu zupa ar vistu
    Marokāņu jēra gaļas bumbiņas ar rīsiem
    Tadžina ar vistas gaļu, melnplūmēm un dārzeņiem
    Citronu kūka – Meskouta

Kursa cena: 45 Eur/personai

Norises vieta un pieteikšanās:

Vieta: Koncepta restorāns “Viesistaba” Blaumaņa ielā 10, LV-1011

Papildus informāciju par kulinārijas kursiem un vīna degustācijām ir atrodama mūsu mājas lapā:
http://macibucentrs.com/klientu-apkalposanas-macibu-programmas/

Kontaktpersonas:

Ilze Strūberga 27039379,e-pasts: ilze@viesistab

  

Saistītie raksti

Šampanieši ir klāt!
Uztura mācība. Vai fruktoze ir aptaukošanās vaininieks?
Izstāde Fruit Logistica 2021 Berlīnē, ir pārcelta uz 2022. gadu
Četri padomi sarkanās gaļas pagatavošanai
Kā pagatavot gardu un sulīgu steiku


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts