Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes -

Salāti un uzkodas Zupas un buljoni zupas Pamatēdieni Jēra gaļas pamatēdieni Konditoreja, miltu izstrādājumi Konditorea, miltu izstrādājumi konditorija, miltu izstrādājumi Dzērieni bezalkoholiskie Dzērieni ar alkoholu Medījumu gaļa Piedevas pamatēdieniem Zivju pamatēdieni Zivju pamatēdieni Deserti Latviešu tradicionālie ēdieni Āzijas virtuve Ievārījumi, džemi, kompoti Ievāriīumi, džemi kompoti
17.09.2018

Marinēti gurķi

4 porcijas

Sastāvdaļas
1 gurķis
100 ml svaigi spiestas citrona sulas
100 ml baltvīna etiķa
100 g Dansukker baltā smalkā cukura
1 sarkanais sīpols
5 g sakapātu pētersīļu
2 g sāls
1 g rupji maltu melno piparu


26.06.2018

Plūškoka ziedu sīrups

Aptuveni 2,5 litri  20 minūtes + 3 dienas


Sastāvdaļas
40 plūškoka ziedu
3 citroni
2 l vāroša ūdens
1,5 kg Dansukker baltā smalkā cukura
50 g citronskābes

11.06.2018

Jāņu siers

Biezpiens – 1 kg
Piens – 3 l
Olas – 4 gab.
Sviests – 70 g
Ķimenes – 2–3 saujas
Sāls – 1 ēdamk.

11.06.2018

Aukstās zupas recepte

Aukstās zupas recepte 

Sastāvdaļas:
 5 ar mizu vārīti kartupeļi
 2 vidēja izmēra gurķi
 4 vārītas olas
 250 g kūpinātas gaļas
 Burciņa Spilvas „Marinētas bietes klasiskās”
 2 l kefīra
 50 g loku un diļļu
 Sāls un pipari pēc garšas

Pagatavošana:

Nomizotus kartupeļus, gurķus, lokus un dilles, kā arī nolobītas olas sasmalcina. Pievieno marinētas bietes, kefīru un garšvielas. Pēc rūpīgas izmaisīšanas atdzesē 30 minūtes ledusskapī.
Lai labi garšo!




20.03.2018

Mazās siera kūciņas

5 gab. 2,5 stundas + 2 stundas saldētavā
Sastāvdaļas
Muskovado sloksnītēm
100 g sviesta
95 g Dansukker gaišā Muscovado cukura
70 g Dansukker Dzidrā sīrupa
1 tējkar. Dansukker vaniļas cukura
150 g kviešu miltu
1/2 tējkar. cepampulvera


20.03.2018

Šokolādes torte ar mīksto bezē


10-12 porcijas 1 stunda + 2-3 stundas ledusskapī

Sastāvdaļas pamatnei
50 g sviesta
10 Digestive cepumu
3 ēdamkar. Dansukker nerafinētā cukurniedru cukura
Šokolādes krēmam
150 ml saldā krējuma
90 g Dansukker nerafinētā cukurniedru cukura
95 g Dansukker tumšā Muskovado cukura
3 olu dzeltenumi
150 g tumšās šokolādes
90 g sviesta istabas temperatūrā
1 šķipsniņa sāls

30.11.2017

Gatavo šefpavārs: pitas maize ar gaļas bumbiņām Tomātu džema mērcē

Sātīgas un interesantas maltītes vēlamies baudīt ik dienu, taču reizēm var šķist, ka tādas pagatavošanai nepietiks laika, tāpēc izvēlamies ko vienkāršāku un ierastāku. Taču arī mūsu piesātinātajā ikdienā iespējams palutināt savas garšas kārpiņas un “uzburt” ko jaunu – atliek vien izvēlēties īsto recepti! Šoreiz “Rīgas Miesnieks” sadarbībā ar šefpavāru Arni Ansonu piedāvā īpašu recepti gaļas cienītājiem, kuras īstenošana aizņems vien 20 minūtes. 

Nepieciešams (6 personām):
 3gabali pitas maizes;
 360 gramu “Rīgas Miesnieks” “Izlase” gaļas bumbiņu; 
 600 gramu tomātu savā sulā;
 150 gramu balto sīpolu; 
 ķiploks;
 baltvīns; 
 svaigs baziliks; 
 Himalaju sāls;
 brūnais cukurs; 
 ēdamkarote sviesta; 
 sarkanais kāposts; 
 vītinātas dzērvenes; 
 olīveļļa; 
 laims; 
 puslitrsgrieķu jogurta; 
 svaigs gurķis; 
 svaigs koriandrs. 


29.10.2017

Biskvītu konfektes

Sastāvdaļas
270 g miltu
60 g Dansukker pūdercukura
15 g Dansukker Vaniļas cukura
200 g sviesta vai margarīna
1 ola
Sarkanā pārtikas krāsviela
Kociņi


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts