Receptes -
Salāti un uzkodas
Uzkodas
Zupas un buljoni
zupas
Pamatēdieni
Jēra gaļas pamatēdieni
Konditoreja, miltu izstrādājumi
Konditorea, miltu izstrādājumi
konditorija, miltu izstrādājumi
Dzērieni bezalkoholiskie
Dzērieni ar alkoholu
Medījumu gaļa
Piedevas pamatēdieniem
Zivju pamatēdieni
Zivju pamatēdieni
Deserti
Latviešu tradicionālie ēdieni
Āzijas virtuve
Ievārījumi, džemi, kompoti
Ievāriīumi, džemi kompoti
Itāliešu citronu pīrāgs
Apmēram 8 porcijām
Sastāvdaļas
400 g konditorejas mīklas
Milti darba virsmas nokaisīšanai
Pildījumam
250 g rikotas siera
250 g maskarpones siera
Sula un norīvēta miziņa no 1 citrona
125 g Dansukker baltā smalkā cukura
6 olas dzeltenumi
6 olu baltumi
Apelsīnu salāti
Sastāvdaļas
10 žāvētas vīģes
14 dateles bez kauliņiem
5 apelsīni
3 ēd.k apelsīnu liķieris
Kārtainās mīklas eglīte
Jēra kājas cepetis

Uz iesmiņiem grilēta gaļa un dārzeņi
1 kg cūkgaļa
Marinādei
500 ml kefīrs vai baltais jogurts bez garšas
3 gb ķiploku daiviņas
1 buntīte dilles
5 gab smaržīgie pipari (saspiestas)
7 ēd.k. ķimenes (saspiestas)
1 ēd. k. medus
1/2 tējk. čili (svaigs vai pulveris)
sāls pēc garšas
Jāņu siers
Piens – 3 l
Olas – 4 gab.
Sviests – 70 g
Ķimenes – 2–3 saujas
Sāls – 1 ēdamk.
Mazie rabarberu kēksiņi ar svaigi putotu bezē
Laiks: 1,5 stunda
Sastāvdaļas
Mīklai
250 g sviesta
150 g miltu
2 ēdamkar. ūdens
2 ēdamkar. Dansukker pūdercukura
1 tējkar. Dansukker Vaniļas cukura
Rabarberu pildījumam
400 g rabarberu
45 g Dansukker baltā cukura