Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes -

Salāti un uzkodas Zupas un buljoni zupas Pamatēdieni Jēra gaļas pamatēdieni Konditoreja, miltu izstrādājumi Konditorea, miltu izstrādājumi konditorija, miltu izstrādājumi Dzērieni bezalkoholiskie Dzērieni ar alkoholu Medījumu gaļa Piedevas pamatēdieniem Zivju pamatēdieni Zivju pamatēdieni Deserti Latviešu tradicionālie ēdieni Āzijas virtuve Ievārījumi, džemi, kompoti
30.11.2017

Gatavo šefpavārs: pitas maize ar gaļas bumbiņām Tomātu džema mērcē

Sātīgas un interesantas maltītes vēlamies baudīt ik dienu, taču reizēm var šķist, ka tādas pagatavošanai nepietiks laika, tāpēc izvēlamies ko vienkāršāku un ierastāku. Taču arī mūsu piesātinātajā ikdienā iespējams palutināt savas garšas kārpiņas un “uzburt” ko jaunu – atliek vien izvēlēties īsto recepti! Šoreiz “Rīgas Miesnieks” sadarbībā ar šefpavāru Arni Ansonu piedāvā īpašu recepti gaļas cienītājiem, kuras īstenošana aizņems vien 20 minūtes. 

Nepieciešams (6 personām):
 3gabali pitas maizes;
 360 gramu “Rīgas Miesnieks” “Izlase” gaļas bumbiņu; 
 600 gramu tomātu savā sulā;
 150 gramu balto sīpolu; 
 ķiploks;
 baltvīns; 
 svaigs baziliks; 
 Himalaju sāls;
 brūnais cukurs; 
 ēdamkarote sviesta; 
 sarkanais kāposts; 
 vītinātas dzērvenes; 
 olīveļļa; 
 laims; 
 puslitrsgrieķu jogurta; 
 svaigs gurķis; 
 svaigs koriandrs. 


29.10.2017

Biskvītu konfektes

Sastāvdaļas
270 g miltu
60 g Dansukker pūdercukura
15 g Dansukker Vaniļas cukura
200 g sviesta vai margarīna
1 ola
Sarkanā pārtikas krāsviela
Kociņi


22.10.2017

Acu trifeles

sastāvdaļas

200 g tumšās šokolādes
4 ēd. kar. krējuma
200 g Dansukker pūdercukura
200 g kokosriekstu skaidiņu, vēlams - apgrauzdētu

Garnējumam
200 g baltās šokolādes
Dražejas („Non Stop” vai citas nelielas, apaļas dražejas)
25 g tumšās šokolādes
Izkausē tumšo šokolādi ūdens peldē. Noņem izkausēto šokolādi no plīts, pievieno pūdercukuru un krējumu. Pievieno kokosriekstu skaidiņas. Noliek vēsā vietā uz 2 stundām.



06.10.2017

Grieķu omlete ar artišoku, papriku un fetas sieru

Sastāvdaļas:

4 olas
4 ēdamkarotes ūdens
sāls un malti pipari
25g fetas siera gabaļi
2 ēdamk. sasmalcinātu pētersīļu
1 ēdamk. margarīns cepšanai
2 marinēti artišoki gabalos
¼ sasmalcinātas paprikas

06.10.2017

Veģetārie salāti

Sastāvdaļas:
 
200 g nūdeles (olu)
2 ēdamkarotes eļļa
1 gab.sarkanais sīpols
2 gab.burkāni
125 g kukurūza (mini)
1 daiviņa ķiploki
150 g diedzētas pupiņas
2 ēdamkarotes sojas mērce
1/2 gab. laima (sula)
1 tējkarote pūdercukurs
1/2 tējk. čili (žāvētas pārslas)
4 ēd.k.s koriandrs (svaigs)
4 zaļie loki
40 g zemesrieksti (grauzdētas)

06.10.2017

Grūbu siltie salāti

Grūbu siltie salāti, recepte nākusi no Ulmaiņlaikiem, no Trikātas mācītāja ķēkšas.


21.06.2017

Jāņu siers

Biezpiens – 1 kg
Piens – 3 l
Olas – 4 gab.
Sviests – 70 g
Ķimenes – 2–3 saujas
Sāls – 1 ēdamk.

21.06.2017

Rabarberu krēms

Sastāvdaļas:
500 g rabarberu
150 ml ūdens
250 g Dansukker Ievārījuma cukurs
1 g malts kardamons
2 olas
50 g sviests



21.06.2017

Zemeņu pīrāgs

Sastāvdaļas
Mīklai
240 g miltu
150 g mīksta sviesta vai margarīna
1 ola
100 g Dansukker baltā cukura
10 g Dansukker Vaniļas cukura
2 g sāls
25 g maltu mandeļu
100 g Šveices riekstu šokolādes


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts