Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes -

Salāti un uzkodas Uzkodas Zupas un buljoni zupas Pamatēdieni Jēra gaļas pamatēdieni Konditoreja, miltu izstrādājumi Konditorea, miltu izstrādājumi konditorija, miltu izstrādājumi Dzērieni bezalkoholiskie Dzērieni ar alkoholu Medījumu gaļa Piedevas pamatēdieniem Zivju pamatēdieni Zivju pamatēdieni Deserti Latviešu tradicionālie ēdieni Āzijas virtuve Ievārījumi, džemi, kompoti Ievāriīumi, džemi kompoti

09.02.2020

Itāliešu citronu pīrāgs

Apmēram 8 porcijām

Sastāvdaļas
400 g konditorejas mīklas 
Milti darba virsmas nokaisīšanai

Pildījumam 
250 g rikotas siera 
250 g maskarpones siera 
Sula un norīvēta miziņa no 1 citrona 
125 g Dansukker baltā smalkā cukura 
6 olas dzeltenumi 
6 olu baltumi



20.12.2019

Apelsīnu salāti

4 personām

Sastāvdaļas

10 žāvētas vīģes
14 dateles bez kauliņiem
5 apelsīni
3 ēd.k apelsīnu liķieris




08.12.2019

Jēra kājas cepetis

Vēlaties svētkos ēst dabisku, garšīgu gaļu, jēra gaļa ir ļoti ieteicama. Iesakām svētku reizei pagatavot šo burvīgo jēra kājas cepeti, kas marinēts ar rozmarīnu, ķiplokiem un citronu.




21.06.2019

Uz iesmiņiem grilēta gaļa un dārzeņi

Sastāvdaļas gaļas iesmiņiem

1 kg cūkgaļa

Marinādei

500 ml kefīrs vai baltais jogurts bez garšas
3 gb ķiploku daiviņas
1 buntīte dilles
5 gab smaržīgie pipari (saspiestas)
7 ēd.k. ķimenes (saspiestas)
1 ēd. k. medus
1/2 tējk. čili (svaigs vai pulveris)
sāls pēc garšas



21.06.2019

Jāņu siers

Biezpiens – 1 kg
Piens – 3 l
Olas – 4 gab.
Sviests – 70 g
Ķimenes – 2–3 saujas
Sāls – 1 ēdamk.

08.04.2019

Mazie rabarberu kēksiņi ar svaigi putotu bezē

6-8 gab.
Laiks: 1,5 stunda

Sastāvdaļas

Mīklai

250 g sviesta
150 g miltu
2 ēdamkar. ūdens
2 ēdamkar. Dansukker pūdercukura
1 tējkar. Dansukker Vaniļas cukura

Rabarberu pildījumam
400 g rabarberu
45 g Dansukker baltā cukura




Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts