Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes -

Salāti un uzkodas Zupas un buljoni zupas Pamatēdieni Jēra gaļas pamatēdieni Konditoreja, miltu izstrādājumi Konditorea, miltu izstrādājumi konditorija, miltu izstrādājumi Dzērieni bezalkoholiskie Dzērieni ar alkoholu Medījumu gaļa Piedevas pamatēdieniem Zivju pamatēdieni Zivju pamatēdieni Deserti Latviešu tradicionālie ēdieni Āzijas virtuve Ievārījumi, džemi, kompoti Ievāriīumi, džemi kompoti
19.06.2016

Kartupeļu salāti ar asumiņu

600 g vārītu kartupeļu
1 puravs
1 saišķis redīsi
1 dzeltenā paprika
1 sarkanais čilli
1 saišķis svaigu maurloku


15.06.2016

Uz iesmiņiem grilēta gaļa un dārzeņi

Sastāvdaļas gaļas iesmiņiem

1 kg cūkgaļa

Marinādei

500 ml kefīrs vai baltais jogurts bez garšas
3 gb ķiploku daiviņas
1 buntīte dilles
5 gab smaržīgie pipari (saspiestas)
7 ēd.k. ķimenes (saspiestas)
1 ēd. k. medus
1/2 tējk. čili (svaigs vai pulveris)
sāls pēc garšas



22.05.2016

Zemeņu un rabarberu mafīni ar drupaču pārklājumu

16 gabali

Sastāvdaļas
Mafīnu mīklai
100 ml Dansukker balta cukurbiešu cukura
100 ml Dansukker gaiša Muscovado cukura 
3 olas
100 g izkausēta sviesta 
1 tejkar. cepama pulvera
1 tejkar. Dansukker vaniļas cukura
1 citrona mizina 
400 ml rupjo maizes miltu 
100 ml dabiga jogurta
150 ml piena
10 svaigas zemenes

12.05.2016

Gaļas- dārzeņu sautējums

Porcijas: 4

Sastāvdaļas:

500 grami bez kauliem bez ādas vistas augšstilba gaļa, sagriež 2 cm gabaliņos
50 grami  bekons, sagriež kubiņos
2 vidēji sīpoli 
2 vidēji burkānis
2 vidēji kartupeļi
1 mazs brokoļis
50 grami sviests
50 grami milti
500 ml piena
1 lauru lapa
100 ml krējuma
1/2 tējkarote muskatrieksts
1000 ml ūdens ar 1 vistas buljona kubiņu
sviests 
sāls un pipari

24.03.2016

Viegli, ātri pagatavojami pīrādziņi

sastāvdaļas:
- 7 ēdamk. milti (dažreiz jums ir nepieciešams nedaudz vairāk, jo milti ir atšķirīgs)
- 2 ēdamk. l cukurs
- 1,2 tējk sāls
- 2 ēdamk. l. saulespuķu eļļa
- 500 ml. uzsildīts piens 
- Paciņa sausā rauga 11 g. 
- viens olu dzeltenums



22.02.2016

Siera zupa

sastāvdaļas:

400 g kartupeļi
200 g burkāni
100 g saldēti zaļie zirnīši
400 g ziedkāposti
170 g kausētais siers
300 ml saldais krējums
buntīte zaļumi 
1800 ml ūdens
sāls un mazliet cukurs pēc garšas
 ½ tējk melnas sinepju sēklas, kurkuma, karijs



22.01.2016

Cepta jēra gaļa

Porciju skaits:6-8

Pagatavošanas laiks:3 stundas

Sastāvdaļas:
2,5 kg jēra gaļa  
3 daiviņas ķiploku
2 tējkarotes sāls
½ tējk rupji malti pipari
1 ēd.svaiga rozmarīna vai 1 tējkarote žāvēta
1 ēd.svaiga timiāna vai 1 tējkarote žāvēta
1 ēd. margarīna

22.01.2016

Pildīti šampinjoni



12 lieli šampinjoni
1 sīpols
siers 150-180 gr
1 ēd.k. baltmaizes grauzdiņi, vai drumstalas
sāls
malti melnie pipari


29.12.2015

Jēra kājas cepetis

Vēlaties svētkos ēst dabisku, garšīgu gaļu, jēra gaļa ir ļoti ieteicama. Iesakām svētku reizei pagatavot šo burvīgo jēra kājas cepeti, kas marinēts ar rozmarīnu, ķiplokiem un citronu.




Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts