Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

09.08.2016

Plūmju čatnijs

Aptuveni 1 litrs

Sastāvdaļas:
1 kg plūmju
1 kubiņos sagriezts sarkanais čili pipars
1 sarīvēts ķiploks
500 ml Dansukker Dzidrā cukura sīrupa
250 ml baltvīna etiķa
15 ml svaigi sarīvēta ingvera
1 kanēļa standziņa
15 ml dzelteno sinepju sēklu
15 ml paprikas pulvera
Sāls


Plūmes noblanšē un atbrīvo no mizām un sēklām, sagriež smalkos gabaliņos. 

Liek visas sastāvdaļas katliņā ar biezu dibenu un uzvāra. Tad uz lēnas uguns vāra aptuveni 45 minūtes, līdz čatnijs iegūst nepieciešamo konsistenci. Pēc garšas pievieno sāli. Lej siltās, sterilizētās burkās.






  

Saistītie raksti

Mazās siera kūciņas
Lieldienu ēdienkartē ieteicams atteikties no „ziemīgi” treknajiem ēdieniem. Pavasara pasta 4 personām
Taizemes vistas zupa ar kokosriekstu pienu
Gaļas- dārzeņu sautējums
Aukstās zupas recepte


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts