Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Receptes

24.03.2016

Viegli, ātri pagatavojami pīrādziņi

sastāvdaļas:
- 7 ēdamk. milti (dažreiz jums ir nepieciešams nedaudz vairāk, jo milti ir atšķirīgs)
- 2 ēdamk. l cukurs
- 1,2 tējk sāls
- 2 ēdamk. l. saulespuķu eļļa
- 500 ml. uzsildīts piens 
- Paciņa sausā rauga 11 g. 
- viens olu dzeltenums

Pildījumam:
300 g maltās gaļas
1 mazs sīpols
Pildījuma pagtavošana, vispirms uz pannas uzlej nedaudz eļļas, sacep sasmalcinātu sīpolu un malto gaļu. 

Pagatavošana:
Visas sastāvdaļas sajauc. Iegūto masu likt ledusskapī uz 2 stundām
Pēc divām stundām izņemam mīklu no ledusskapja, viegli samīcam un veidojam mazas pankūciņas. 
Vidū liekam izvēlēto pildījumu un lokam ciet. Apsmērējam ar sakultu olu dzeltenumu.
Liekam cepeškrāsnī, cepam gaiši brūnus.


  

Saistītie raksti

Sviesta gatavošana pēc senām tradīcijām
Lieldienu ēdienkartē ieteicams atteikties no „ziemīgi” treknajiem ēdieniem. Pavasara pasta 4 personām
Krāsnī ceptas bietes un burkāni ar kazas sieru
Rostbifs ar vīna mērci
Kārtainās mīklas eglīte


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts