Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas


14.04.2021Pārtikas uzņēmums HKScan Latvia pārgājis uz atjaunojamo elektroenerģiju


12.04.2021Lauku tūrisma uzņemēji var pieteikties vides kvalitātes zīmei Zaļais sertifikāts


12.04.2021Kā atjaunot imunitāti pavasarī? Iesaka uztura speciāliste


06.04.2021Ministru kabinets ceturtdien vienojās par kritērijiem ierobežojumu mīkstināšanai sabiedriskās ēdināšanas nozarē


31.03.2021airBaltic uzsāks lidojumus no Rīgas uz Dubaiju


29.03.2021Noskaidrots GEMOSS grantu konkursa inovatīvu produktu ideju TOP 10


29.03.2021Kā nepazaudēt iespējas pandēmijas laikā – Coca-Cola HBC uzņēmuma pieredze


29.03.2021Barista skaidro, kā atpazīt labu kafiju arī tad, ja pats to negatavo


24.03.2021Lidosta Rīga aicina ceļotājus rūpīgi iepazīties ar ieceļošanas prasībām Lielbritānijā


24.03.202187 tūrisma pakalpojumu sniedzēji saņem Gājējam draudzīgs zīmi


17.03.2021Īpaša brokastu karstmaize gavēņa laikā – iesaka šefpavārs Raimonds Zommers


11.03.2021Amber Beverage Group investē 15,5 miljonus eiro automatizētās noliktavas iekārtās


10.03.2021Enerģijas lādiņš katrā maltītē – riekstu dažādais pielietojums


10.03.20212021. gads pārtikas mazumtirdzniecībā sācies ar deflāciju


07.03.2021airBaltic kā viena no pirmajām lidsabiedrībām pasaulē izmēģinās IATA Travel Pass


07.03.2021Ēdiens līdzi ņemšanai: draudzīgs lietotājam, bet vai arī videi?


07.03.2021Pasažieru plūsma Eiropas lidostās 2020.gadā sarukusi līdz 1995.gada līmenim


07.03.2021Būtiski audzis videi nedraudzīgo vienreizlietojamo trauku un krūžu patēriņš


02.03.2021 Uzņēmēju noskaņojums pagaidām neuzlabojas


28.02.2021Vēlies ēst veselīgi, bet slinkums gatavot?


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts