Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

17.09.2019

Siera pasniegšanas etiķete

Siera etiķetes eksperte Gunta Krasta un siermeistars Renārs Tumens dalās vienkāršos ieteikumos

13.09.201910 superprodukti


10.09.2019Trīs dārgākie ēdieni pasaulē


08.09.20196. septembrī svinīgā ceremonijā tika sumināti pavāru konkursu uzvarētāji


07.09.20197. septembris- Riga Food 2019 noslēdzošā diena


06.09.2019Riga Food trešā diena -Baltic Student Chef Zero Waste Challenge, Baltic Culinary Heritage


06.09.2019Spraiga un aizraujoša Latvijas pavāru debija pasaulē izcilāko pavāru konkursa “Bocuse d’Or” atlasē


05.09.2019Rīgā oficiāli atvērta Latvijā pirmā Marriott tīkla viesnīca– AC Hotel Riga


05.09.2019Par Latvijas Meistarpavārs 2019 titulu sacentās Latvijā pazīstami šefpavāri


05.09.2019Šefpavāra Haralda Sauša meistarklase 4. un 5. septembrī- Farm Frites garšīgie frī un uzkodas


05.09.2019Gada lielākā pārtikas nozares izstāde Baltijā Riga Food 2019 ir atklāta


04.09.2019Sākušies konkursi Latvijas pavārs 2019 un Latvijas pavārzellis 2019


03.09.2019Riga Food, 4. un 5. septembrī profesionāli pavāri vadīs meistarklases


03.09.20194. septembrī Ķīpsalā sāksies starptautiskā pārtikas izstāde Riga Food 2019


02.09.2019Latvijā darināts vīns sāk eksportu uz Japānu


02.09.2019Konditorejas fabrika Pobeda izstādē Riga Food 2019 prezentēs inovatīvus produktus


30.08.2019Alus tirgus Baltijas valstīs samazinās


29.08.2019Jaunas garšas, veselīgi produkti un prestiži pavāru konkursi izstādes “Riga Food 2019” ietvaros


24.08.201924. augustā Esplanādē notiks Latvijas Vegānfestivāls


21.08.2019Dinozauru cīņas pavārmākslā izstādē Riga Food 2019


19.08.2019Aicinām nobaudīt konkursā Baltijas kulinārais mantojums gatavotos ēdienus


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts