Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas


10.07.2024Latvieši ik gadu izdzer vairāk nekā 1,5 miljonus tasīšu kafijas


05.07.2024 Latvijas dabas tūrisma piedāvājums pārsteidz britu tūroperatorus


30.06.2024Ādažu čipsi un Selga triumfē “Gada augu produkts 2023" aptaujā


22.06.2024Svinēsim Jāņus Dzegužkalnā!


22.06.2024Mājas Kafejnīcu Dienas sākas 29. jūnijā!


22.06.2024Kā pareizi un droši pagatavot Līgo svētku maltīti uz ugunskura: praktiski padomi un receptes


20.06.2024Restorāna “Hercogs” šefpavārs Andris Rūmītis Jāņos iesaka eksperimentēt ar jaunām garšām


12.06.2024Piesaki savus izcilākos produktus dalībai prestižā pārtikas kvalitātes konkursā The Baltic Taste Award!


23.05.2024Pārtikas uzņēmumi aicināti pieteikt vegāniskus produktus Gada augu produkts 2023


23.05.2024Vēl līdz 31.maijam iespēja nodot pārstrādei metāla virtuves piederumus


01.05.2024Pārgājienu aktīvās sezonas jaunumi


30.04.2024Kuldīgā tiek atjaunota garda tradīcija "Kūka + kafija"


30.04.2024 Fazer Bakery Baltic apsver iespēju koncentrēt ražošanu Ogrē


15.04.2024Aizvadīts jau 3.starptautiskais konkurss ”Learn, Know, Do, Can, Show”


11.04.2024Veiksmīgi noslēgusies AEHT sagatavošanas konference Rīgā


23.03.2024 Latvijas pavāru elite nu jau trešo reizi startē Bocuse d’Or Eiropas atlasē, Pasaules prestižākajā pavāru konkursā!


01.03.2024Inovatīvs sadarbības projekts - mobilā mācību lietotne viesmīlības nozarē


04.02.2024 Kas drošāks- steiks vai nageti


04.02.2024Uztura speciāliste Lizete Puga: ieteicamākie ēdieni ķermeņa labsajūtai


17.12.2023Veiksmīgi noritējis seminārs Somijas medijiem un tūrisma nozares pārstāvjiem


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts