Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas


12.11.2018 Zināmi konkursa Lietuvas labākais šefpavārs 2018 uzvarētāji


09.11.2018Uzturs. 7 noderīgi, bet mazāk populāri produkti


06.11.2018Plānots būvēt griķu pārstrādes rūpnīcu


06.11.2018 E vielas un pārtikas piedevas


02.11.2018Atklāta Rīgas Melnā Balzama izziņas taka Latvijas simtgadē


01.11.2018Siera pasniegšanas etiķete


30.10.2018airBaltic atsāk lidojumus no Rīgas uz Abū Dabī


29.10.2018Rīgas Miesnieks- lauž mītus par gaļas ražošanas nozari


29.10.2018Dining&Cooking vakariņas un meistarklase 2. novembrī


26.10.2018Lend to Learn šefpavāru pusdienas 6. novembrī


25.10.2018 27. oktobrī Kandavā notiks Kafijas un Tējas svētki


24.10.2018No 25.-27. oktobrim notiks Tallinn FoodFest 2018


23.10.2018Vīnkopības inovācijas izstādē ProWein 2019


22.10.2018Kā temperatūra ietekmē augļu un dārzeņu glabāšanu


20.10.201820. oktobris- Starptautiskā šefpavāru diena


19.10.201812. novembrī Tallinā notiks konference IDEJAS/GARŠAS/ PIEREDZES


19.10.2018 PVD pārbaudē atklāj nezināmas izcelsmes zivju konservus ar viltotu marķējumu


19.10.2018KP atļauj īpašnieku kontroles maiņu veikala 220.lv saistītajā grupas uzņēmumā


18.10.2018Seminārs pārtikas nozares pārstāvjiem - Gaumīgas idejas


18.10.2018Rudens restorānu nedēļa Cēsīs


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts