Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

06.07.2015 Kečupu, tomātu pastu un tomātu mērču tirgū ir liela konkurence


06.07.2015Ko Tu zini par gailenēm?


06.07.2015Svaigēšana kā bizness


30.06.2015Jaunas tehnoloģijas restorānu biznesā paaugstina efektivitāti


25.06.2015Rīgas viesiem pieejams jauns produkts – Riga Card


25.06.2015Latvijas tūroperatorus patīkami pārsteidz jaunatklājumi tūrisma maršrutā Via Hanseatica


25.06.2015Elit™ by Stolichnaya® saņem vēl vienu Platinum novērtējumu


18.06.2015„Latvijas balzams”: jaunās akcīzes likmes ir saprātīgs kompromiss


18.06.2015Parakstīts līgums ar Ķīnas pilsētu Ninbo par sadarbību tūrisma jomā


18.06.2015 Mazā Baltezera krastā atveras jauns restorāns „Pērle”


18.06.2015ĢM0 pārtika


14.06.2015Zemkopības ministrs Jānis Dūklavs: Pasaulē bioloģiskās lauksaimniecības sektors aug


12.06.2015Stoli kļūst par ballīšu salas Ibizas oficiālo dzērienu un Palladium Hotel Group luksusa viesnīcu ķēdes partneri


09.06.2015102 lauku saimniecības atvērs savas durvis viesiem


09.06.2015Viola Ēvele: Maksātnespējas procesos Latvijā vērojamas viļņveidīgas tendences


09.06.2015PVD saņem oficiālu paziņojumu par zvejas produktu eksporta pagaidu ierobežojumiem


08.06.2015Eksports uz Ķīnu – ar ko sākt un kas jāņem vērā?


04.06.2015Vienpadsmit Latvijas zivju pārstrādes uzņēmumi saņem atļauju savu produkciju eksportēt uz Ķīnu


04.06.2015PVD brīdina: nelietojiet uzturā SIA „Eko Paipalas” paipalu olas


04.06.2015Sagatavotu un konservētu zivju produkcijas eksports 2014. gadā samazinājies par 2,4%


03.06.2015Eiropas lauksaimnieki Rīgā diskutē par piena nozares izdzīvošanas iespējām un bioloģisko lauksaimniecību


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts