Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

23.06.2023GEMOSS Grantu konkurss 2023 – profesionāls atbalsts Latvijas pavāru un viesmīļu profesionālās izaugsmes veicināšanai


23.06.2023Raimonds Zommers iesaka kā pagatavot sulīgu šašliku lustīgai Jāņu svinēšanai


21.06.2023Vecrīgā atvērts unikālas koncepcijas vīna bārs EASY WINE


19.06.2023Kuldīgā tapis jauns un atspirdzinošs tūrisma piedāvājums – vasaras kokteiļu maršruts


15.06.2023Andris Reizenbergs dalās pasaules limonāžu un bezalkoholisko kokteiļu modes tendencēs


23.05.2023Jūrmalā durvis vērusi jauna viesnīca Rixwell Collection Seaside Hotel


22.05.2023Valmiermuižas alus šī gada pirmajos trīs mēnešos sasniedzis alus pārdošanas rekordu


22.05.2023Šefpavāru atziņas


22.05.2023Pagarināts eko kampaņas termiņš: pieņem pārstrādei virtuves piederumus līdz maija beigām


28.04.2023Investējot 1,3 miljonus eiro, McDonald’s atver jaunu restorānu Latvijā


20.04.2023Restorāna Nolla šefpavāra Alberta Franch Suyner meistarklase


17.04.2023Geranium sous chef Artūra Kazaritski meistarklase


30.03.2023 Cēsu novada Restorānu nedēļa no 31.03.-4.04.


25.03.2023Siguldas novadā - Pavasara Restorānu nedēļa, Pavasaris karotē


18.03.2023Riga Street Food festivāls Vecrīgā


11.03.2023ProWein 2023 Diseldorfā


28.02.2023 Kafijas tuvākā nākotne: kā mainās nozare un dzēriens mūsu krūzītēs?


17.02.2023Slovēnijā atvērtas jaunas Mogotel pārvaldītas zīmola Ibis Styles viesnīcas


15.02.2023Pasaules labākā vinziņa titulu saņem Raimonds Tomsons


23.01.2023Veselīgas ēšanas pamatprincipi, kas noderēs ne tikai janvārī


21.01.2023 Pavāru klubam jauns prezidens - Artūrs Arnicāns


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts