Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

12.08.2023Uzzini kā un kur pilsētā pagatavot grilētu maltīti darba dienas vakarā


11.08.2023 Slaveni citāti par ēdienu tēmu


11.08.2023Saldējums – gardais vasaras našķis, kas var būt arī veselīgs


13.07.2023Maxima Latvija paplašina vegānisko produktu sortimentu un tā pieejamību


11.07.2023Valmiermuižā varēs apgūt karstasinīgās tarantellas soļus kopā ar pasaules zvaigznēm no Itālijas


11.07.2023Atvērta pieteikšanās dalībai izstādē Berlīnē: Fruit Logistica 2024


23.06.2023GEMOSS Grantu konkurss 2023 – profesionāls atbalsts Latvijas pavāru un viesmīļu profesionālās izaugsmes veicināšanai


23.06.2023Raimonds Zommers iesaka kā pagatavot sulīgu šašliku lustīgai Jāņu svinēšanai


21.06.2023Vecrīgā atvērts unikālas koncepcijas vīna bārs EASY WINE


19.06.2023Kuldīgā tapis jauns un atspirdzinošs tūrisma piedāvājums – vasaras kokteiļu maršruts


15.06.2023Andris Reizenbergs dalās pasaules limonāžu un bezalkoholisko kokteiļu modes tendencēs


23.05.2023Jūrmalā durvis vērusi jauna viesnīca Rixwell Collection Seaside Hotel


22.05.2023Valmiermuižas alus šī gada pirmajos trīs mēnešos sasniedzis alus pārdošanas rekordu


22.05.2023Šefpavāru atziņas


22.05.2023Pagarināts eko kampaņas termiņš: pieņem pārstrādei virtuves piederumus līdz maija beigām


28.04.2023Investējot 1,3 miljonus eiro, McDonald’s atver jaunu restorānu Latvijā


20.04.2023Restorāna Nolla šefpavāra Alberta Franch Suyner meistarklase


17.04.2023Geranium sous chef Artūra Kazaritski meistarklase


30.03.2023 Cēsu novada Restorānu nedēļa no 31.03.-4.04.


25.03.2023Siguldas novadā - Pavasara Restorānu nedēļa, Pavasaris karotē


18.03.2023Riga Street Food festivāls Vecrīgā


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts