Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

03.01.2018No 2018. gada 1. janvāra jaunu pārtikas produktu reģistrācijā ir izmaiņas


02.01.2018Produkti, kurus nav ieteicams ēst “nepareizā” laikā


29.12.2017Eksperts: gaļas patēriņš nākamajā gadā arvien pieaugs


29.12.2017airBaltic uzsāks tiešos lidojumus no Tallinas uz Londonu


29.12.2017Lidostā „Rīga” šodien sagaidīts seši miljonais pasažieris


26.12.2017BRĪVDABAS MUZEJĀ NORISĒS SVINĪGĀS “GAISMAS SPĒLES MUZEJA SĒTĀS”


22.12.2017Ko svētku galdā liek Baltijas iedzīvotāji?


19.12.2017Tūrisma zinātāji novērtē HANSA pilsētu stāstus un garšas


19.12.2017Vai svētkos vienmēr jāpārēdas


18.12.2017Baltijas lielākais alkohola ražotājs paplašinās Igaunijā


14.12.2017Palmu eļļa – veikala produktos visbiežāk sastopamā eļļa


14.12.2017Kādas ir pārtikas cenu prognozes


13.12.2017Gaļas cenas Latvijā ietekmē patēriņa tendences Skandināvijā un Ķīnā


12.12.2017airBaltic Training Pilotu akadēmija sāk uzņemšanu


12.12.2017Lauku tūrisma uzņēmējdarbību apdraud negodīga konkurence un arvien pieaugoša birokrātija


11.12.2017Vai Latvijā ražotie sieri der restorānu ēdienkartē


07.12.2017PVD atklāj nelegālus medījumu gaļas produktu ražošanas uzņēmumus


06.12.2017“Rīgas Melnais Balzams” aktīvi startē ASV tirgū


05.12.2017 Rīgā tūristu skaits palielinājies


04.12.2017Restorānu ceļveža White Guide Baltic-30 labākie Baltijas restorāni


04.12.201710 superprodukti


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts