Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

21.02.2020

Kuldīgas restorānu nedēļa no 16.-22.martam

Kuldīgas Restorānu nedēļa 2020 norisināsies no 16. līdz 22.martam. Pasākumā piedalīsies 12 restorāni kā arī būs pieejami 2 POP-UP piedāvājumi.
Savu dalību piŠogad Restorānu nedēļā īpaša uzmanība tiks veltīta sieram.  Tas ir tik dažāds –  kausēts, kūpināts, fermentēts, marinēts, cepts, grillēts, svaigs, ciets, mīksts, sāļš, ass, salds un pat vegānisks. Tieši ar šo daudzveidību un dažādām garšu kombinācijām Restorānu nedēļas dalībnieki pārsteigs savus viesus.

Restorānu nedēļas dalībnieki ir restorāns Bangert’s, itāļu restorāns Goldingen Room, kafejnīca Cafe Tilts, kafejnīca Rezidence Kafe Venta, Krodziņš Pagrabiņš, restorāns Jēkaba sēta, kafejnīca Kursas zeme” kafejnīca The Marmalade, gardumnīca Šarlote, restorāns Metropole, restorāns …ar putniem un kafejnīca Pilskrogs. Restorānu nedēļas piedāvājumu cena šogad ir 12 EUR un 15 EUR.

Šogad papildus varēs baudīt divus Pop-up piedāvājumus: viesu namos Mazsālijas un Maras muiža. Visas nedēļas garumā notiks dažādi pasākumi: Siera un Vīna kvartāls, Stand-Up izrādes, meistarklases un citi īpašie piedāvājumi.

Vairāk informācija par pasākumu
tastekuldiga.lv

Foto: Kristaps Jansons

  

Vēl ziņas

60% iedzīvotāju atzīst – Covid-19 būtiski mainījis iepirkšanās paradumus
Richberry – bērna pārtikas alerģija mudināja radīt jaunu produktu
Vīna gatavošana Kvevros – tradīcija izkopta jau 8000 gadus
Uz Ziemassvētkiem laiž klajā īpašu Rīgas Melno Balzamu ar šokolādes un piparmētru garšu
Eksperti: Latvijā būtu jāveicina bioloģiskās pārtikas ražošana un patēriņš


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts