Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri Konference 21.09.2017

Ekspertu padomi

Kafijas skola

Kafijas pupiņu šķirņu maisījums, grauzdējuma pakāpe, malums, dozēšana


Rožūdens

Rožūdens – ūdens un rozes aromāts, gatavots Marokā. 


Ravioli

 Ravioli ir tradicionāls itāļu pildītās pastas veids. 


Melnās sezama sēklas

Melnās sezama sēklas – melnās sezama sēkliņas ir ne tikai gardas, bet arī veselīgas. Tā ir viena no sezamu sēklu šķirnēm, kuras plaši izmanto Āzijas valstīs. Satur daudz kalciju, mangānu, varu. 

Kubebas pipari

Kubebas pipari ir tā saucamie kātiņpipari, tās ir piparogas ar nedaudz grumbainu virsmu. 

Garie pipari

Garie pipari pēc garšas ir līdzīgi melnajiem pipariem, taču 




Yuzu sula

Yuzu sula – 100% yuzu sula, kas ir starp laimu, citronu, apelsīnu un mandarīna izskatu. Tautā saucamais „japāņu citrons".  


Gatavojot plucinātu cūkgaļu, der zināt

Oriģināli plucināta cūkgaļa ir barbekjū ēdiens, ko gatavo virs siltām oglēm - vairākas stundas lēni cep, līdz gaļa kļūst mīksta un viegli sadalāma. 








Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts