Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ekspertu padomi

Kā ātri pagatavot bietes

Bietes ir populārs dārzenis, no kura gatavo salātus un citus ēdienus.

Parasti salātiem izmanto iepriekš novārītas bietes, bet tas aizņem ilgu laiku.

Zinot dažus noslēpumus, jūs varat saīsināt biešu vārīšanas laiku no 2 - 3 stundām līdz 30- 45 minūtēm.

1. metode: vāra bietes uz 30 minūtes un tad lieciet bietes zem aukstas ūdens strūklas 15 minūtes. Krass temperatūras kritums padara bietes mīkstas.

2. metode: Cep bietes mikroviļņu krāsnī 7 līdz 20 minūtes. Ceptas bietes ir daudz saldākas nekā vārītas. Cepšanas laiks ir atkarīgs no saknes lieluma. Lielas bietes var arī sagriezt 4 daļās.



Horeca









  

Saistītie raksti

Tumšas krāsas augļi un ogas
Tartars
Melnās sezama sēklas
Čatnijs – pikanta piedeva
Satīns viesnīcām un restorāniem


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts