Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ekspertu padomi

Guacamole- kā gatavot


4 gatavi avokado
1 sīpols
2 daiviņas ķiploka
1/2 citrona sula
buntīte koriandrs
Tabasco mērci
sāls, pipari


Izņemam avokado mīkstumus, sagriezt 1 sīpolu un iespiest 2 daiviņas ķiploka. 


Pievienojam dažas pilītes Tabasco mērci un puscitrona sulu, kā arī sakapātu buntīti koriandra.
Ar rokas blenderi viegli sablenderē.

Blanšētam tomātam novelk miziņu, izņemt sēklas un tomātu sagriezt kubiciņos.
Pievieno pie masas. 
Pievienot sāli un piparus pēc garšas, visu samaisa.

  

Saistītie raksti

Produkti kurus nedrīkst sildīt atkārtoti
Kā ātri pagatavot bietes
Kā rodas caurumi sierā un vai tā mizas ir ēdamas
Kā izcept garšīgu gaļu
Plānojat veidot jaunu ēdināšanas iestādi? Ar ko sākt?


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts