Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ekspertu padomi

Guacamole- kā gatavot


4 gatavi avokado
1 sīpols
2 daiviņas ķiploka
1/2 citrona sula
buntīte koriandrs
Tabasco mērci
sāls, pipari


Izņemam avokado mīkstumus, sagriezt 1 sīpolu un iespiest 2 daiviņas ķiploka. 


Pievienojam dažas pilītes Tabasco mērci un puscitrona sulu, kā arī sakapātu buntīti koriandra.
Ar rokas blenderi viegli sablenderē.

Blanšētam tomātam novelk miziņu, izņemt sēklas un tomātu sagriezt kubiciņos.
Pievieno pie masas. 
Pievienot sāli un piparus pēc garšas, visu samaisa.

  

Saistītie raksti

Latvijā audzētā zivs- Varavīksnes forele
Iesaka barista: kādu krūzi vislabāk izvēlēties kafijas līdzņemšanai?
Satīns viesnīcām un restorāniem
Uztura mācība. Čia sēklas ir vērtīgs pārtikas produkts
Daži aplami priekšstati par sieru


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts