Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ekspertu padomi

Guacamole- kā gatavot


4 gatavi avokado
1 sīpols
2 daiviņas ķiploka
1/2 citrona sula
buntīte koriandrs
Tabasco mērci
sāls, pipari


Izņemam avokado mīkstumus, sagriezt 1 sīpolu un iespiest 2 daiviņas ķiploka. 


Pievienojam dažas pilītes Tabasco mērci un puscitrona sulu, kā arī sakapātu buntīti koriandra.
Ar rokas blenderi viegli sablenderē.

Blanšētam tomātam novelk miziņu, izņemt sēklas un tomātu sagriezt kubiciņos.
Pievieno pie masas. 
Pievienot sāli un piparus pēc garšas, visu samaisa.

  

Saistītie raksti

Kā palielināt restorāna peļņu un samazināt rūpes ar iiko? video
Satīns viesnīcām un restorāniem
Horeca ABC -īslaicīga augļu un dārzeņu uzglabāšana
Ko derētu zināt par zivīm
Iesaka barista: kādu krūzi vislabāk izvēlēties kafijas līdzņemšanai?


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts