Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ekspertu padomi

Guacamole- kā gatavot


4 gatavi avokado
1 sīpols
2 daiviņas ķiploka
1/2 citrona sula
buntīte koriandrs
Tabasco mērci
sāls, pipari


Izņemam avokado mīkstumus, sagriezt 1 sīpolu un iespiest 2 daiviņas ķiploka. 


Pievienojam dažas pilītes Tabasco mērci un puscitrona sulu, kā arī sakapātu buntīti koriandra.
Ar rokas blenderi viegli sablenderē.

Blanšētam tomātam novelk miziņu, izņemt sēklas un tomātu sagriezt kubiciņos.
Pievieno pie masas. 
Pievienot sāli un piparus pēc garšas, visu samaisa.

  

Saistītie raksti

Fetas siers
Ravioli
Maskarpone (mascarpone)
Kafijas skola
Mīdijas


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts