Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ekspertu padomi

Padomi grilēšanai

Pirms cepšanas jāskatās, lai ogles būtu kvēlojošas un vairs nebūtu degošas ar liesmu.

Cepot ieteicams gaļu pārāk bieži negrozīt, lai tā nezaudētu sulīgumu.

Vistas gaļu labāk grilēt zem vāka, tad tā būs sulīgāka.


Lai grilēti dārzeņi būtu gardāki, ieteicams pirms grilēšanas tos nedaudz apliet ar olīveļļu kas sajaukta ar saspiestu ķiploku.

Vistas un dārzeņu grilēšanai labāk izvēlēties smalkākas ogles.

  

Saistītie raksti

Ko darīt, ja ēdiens ir pārsālīts
Zemesriekstu sviests bez cukura
HORECA ABC. Ēdināšanas uzņēmumi- restorāni un kafejnīcas
Kādu saldinātāju pievienot kafijai: iesaka barista
Par gaļu un gaļas izstrādājumiem


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts