Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ekspertu padomi

Padomi grilēšanai

Pirms cepšanas jāskatās, lai ogles būtu kvēlojošas un vairs nebūtu degošas ar liesmu.

Cepot ieteicams gaļu pārāk bieži negrozīt, lai tā nezaudētu sulīgumu.

Vistas gaļu labāk grilēt zem vāka, tad tā būs sulīgāka.


Lai grilēti dārzeņi būtu gardāki, ieteicams pirms grilēšanas tos nedaudz apliet ar olīveļļu kas sajaukta ar saspiestu ķiploku.

Vistas un dārzeņu grilēšanai labāk izvēlēties smalkākas ogles.

  

Saistītie raksti

Kas ir garšas pastiprinātājs E 621 jeb nātrija glutamāts?
Kā vislabāk uzglabāt maizi mitrā laikā?
Satīns viesnīcām un restorāniem
Kaviārs
Paipalu olas


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts