Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ekspertu padomi

Tartars

Tartars ir gaļas ēdiens kas pagatavots no samaltas vai smalki sasmalcinas jēlas liellopu gaļas.

To bieži pasniedz ar garšvielām- svaigi maltiem pipariem, sīpoliem, kaperiem, tabasko, vusteras mērci u.c. 

Tartaru pasniedz ar jēlas olas dzeltenumu (saglabājot dzeltenuma formu neizjukušu), kuru pārkaisa ar melnajiem pipariem.

Nosaukums tartars dažkārt tiek vispārināts arī uz citiem  neapstrādātas gaļas vai zivju ēdieniem. 









  

Saistītie raksti

Rikota (riccota)
Padomi, kā produktos esošās vērtīgās vielas saglabāt gatavojot
Papaija
Kā žāvēt augļus un dārzeņus.
Zemesriekstu sviests bez cukura


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts