Ekspertu padomi
Kaienes pipari
Kaienes pipari ir smalki malts pulveris, kas parasti tiek gatavots no Capsicum frutescens šķirnes čili pipariem, samaļot tos kopā ar visām sēklām. Līdz ar to Kaienes pipari ir asi, tie jālieto mērenos daudzumos. Kaienes piparu pulveris parasti ir oranžā vai sarkanā krāsā. Kaienes čili pipari parasti tiek audzēti Indijā, Japānā un Austrumāfrikā. Skovila skalā Kaienes pipari atbilst 8 SU (Skovila vienībām, ar ko nosaka čili piparu asumu). Kaienes piparus lieto kariju ēdienos, siera un olu ēdienos, sāļiem cepumiem.
Izsmalcinātās SpiceHouse garšvielas var iegādāties:
Dzirnavu iela 113A, Upīša pasāža, Rīga
Tel. +371 29395015

Saistītie raksti
Padomi grilēšanai
Kā ātri pagatavot bietes
Timutas piparogas
Padomi, kā produktos esošās vērtīgās vielas saglabāt gatavojot
Kādu saldinātāju pievienot kafijai: iesaka barista