Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ekspertu padomi

Kaienes pipari

Kaienes pipari ir smalki malts pulveris, kas parasti tiek gatavots no Capsicum frutescens šķirnes čili pipariem, samaļot tos kopā ar visām sēklām. Līdz ar to Kaienes pipari ir asi, tie jālieto mērenos daudzumos. Kaienes piparu pulveris parasti ir oranžā vai sarkanā krāsā. Kaienes čili pipari parasti tiek audzēti Indijā, Japānā un Austrumāfrikā.  Skovila skalā Kaienes pipari atbilst 8 SU (Skovila vienībām, ar ko nosaka čili piparu asumu). Kaienes piparus lieto kariju ēdienos, siera un olu ēdienos, sāļiem cepumiem. 


Izsmalcinātās SpiceHouse garšvielas var iegādāties:

Dzirnavu iela 113A, Upīša pasāža, Rīga 
Tel. +371 29395015

  

Saistītie raksti

Horeca ABC - par gaļu
Vēlreiz par drošību grilējot
Paipalu olas
Kas ir garšas pastiprinātājs E 621 jeb nātrija glutamāts?
Kā palielināt restorāna peļņu un samazināt rūpes ar iiko? video


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts