Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ekspertu padomi

Mīdijas

Vislabāk mīdijas garšo svaigas, bet tās var pagatavot garšīgi arī no iepriekš saldētām mīdijām.

Saldētas mīdijas atkausē, tās nav nepieciešams mērcēt ūdenī.

Mīdijas, kurām ir bojāta čaula nav lietojamas uzturā.

Tās labi garšo ar svietā ceptiek sīpoliem, ķiplokiem, pētersiļiem un dillēm. Gatavojot mīdijas, pievienojiet sauso baltvīnu, tas piedos labu garšu. Mīdijas jagatavo ne ilgāk kā 5 min., ilgāk gatavojot, tās var kļūt cietas.
Pasniedz ar pastu.






  

Saistītie raksti

Tumšas krāsas augļi un ogas
Kādu saldinātāju pievienot kafijai: iesaka barista
Par satīnu
Par gaļu un gaļas izstrādājumiem
Avokado eļļa


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts