Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ekspertu padomi

Paipalu olas

Paipalu olas vāra aptuveni 5 minūtes, ja vēlas mīkstu vidu, tad 3 minūtes. Tām ir vairākas priekšrocības un atšķirībā no vistu olām, olas dzeltenums ir vairāk attiecībā pret dzeltenumu. 

Tādējādi paipalu olas var nebūt ieteicamas cilvēkiem ar paaugstinātu holesterīna līmeni. Citas īpašības gan nodrošina, ka paipalu olas ir vērtīgs papildinājums ikdienas uzturam.











  

Saistītie raksti

Kas ir garšas pastiprinātājs E 621 jeb nātrija glutamāts?
Padomi siera uzglabāšanai
Kā ātri pagatavot bietes
Tartars
Čatnijs – pikanta piedeva


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts