Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ekspertu padomi

Paipalu olas

Paipalu olas vāra aptuveni 5 minūtes, ja vēlas mīkstu vidu, tad 3 minūtes. Tām ir vairākas priekšrocības un atšķirībā no vistu olām, olas dzeltenums ir vairāk attiecībā pret dzeltenumu. 

Tādējādi paipalu olas var nebūt ieteicamas cilvēkiem ar paaugstinātu holesterīna līmeni. Citas īpašības gan nodrošina, ka paipalu olas ir vērtīgs papildinājums ikdienas uzturam.











  

Saistītie raksti

Avokado eļļa
Kubebas pipari
Satīns viesnīcām un restorāniem
Padomi gaļas sālīšanā, kūpināšanā un vītināšanā
Ko darīt, ja ēdiens ir pārsālīts


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts