Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ekspertu padomi

Paipalu olas

Paipalu olas vāra aptuveni 5 minūtes, ja vēlas mīkstu vidu, tad 3 minūtes. Tām ir vairākas priekšrocības un atšķirībā no vistu olām, olas dzeltenums ir vairāk attiecībā pret dzeltenumu. 

Tādējādi paipalu olas var nebūt ieteicamas cilvēkiem ar paaugstinātu holesterīna līmeni. Citas īpašības gan nodrošina, ka paipalu olas ir vērtīgs papildinājums ikdienas uzturam.











  

Saistītie raksti

Kā pagatavot maltīti uz nerūsējošā tērauda pannas?
Dresings- salātu mērce
Piment de La Vera – kūpināta paprika
Laba kafija, aromāts un bauda!
Zemesriekstu sviests bez cukura


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts