Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ekspertu padomi

Paipalu olas

Paipalu olas vāra aptuveni 5 minūtes, ja vēlas mīkstu vidu, tad 3 minūtes. Tām ir vairākas priekšrocības un atšķirībā no vistu olām, olas dzeltenums ir vairāk attiecībā pret dzeltenumu. 

Tādējādi paipalu olas var nebūt ieteicamas cilvēkiem ar paaugstinātu holesterīna līmeni. Citas īpašības gan nodrošina, ka paipalu olas ir vērtīgs papildinājums ikdienas uzturam.











  

Saistītie raksti

Kā pašiem pagatavot makaronus?
Pienācis laiks domāt par aukstumiekārtu iegādi, pirms sācies pavasaris.
Horeca ABC - Bārs
Satīns viesnīcām un restorāniem
Kā cept zivis


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts