Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ekspertu padomi

Glutēns

Glutēns  - augu līme vai lipeklis, tas ir ūdenī nešķīstošs proteīns, kas atrodama graudzāļu dzimtas graudaugos, galvenokārt kviešos un miežos, bet mazākā daudzumā arī rudzos, auzās un to produktos.

Glutēns piesaista ūdeni,dod kviešu miltu mīklai staipīgumu, kā arī labo cepšanas spēju.












  

Saistītie raksti

Kā pagatavot konusa picu (angļu val.)
Kā zināt, ka zivs ir svaiga?
Ko darīt, ja pankūkas līp pie pannas?
Kā pagatavot maltīti uz nerūsējošā tērauda pannas?
Kāda virtuves galda virsma ir piemērota produktu apstrādei?


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts