Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ekspertu padomi

Glutēns

Glutēns  - augu līme vai lipeklis, tas ir ūdenī nešķīstošs proteīns, kas atrodama graudzāļu dzimtas graudaugos, galvenokārt kviešos un miežos, bet mazākā daudzumā arī rudzos, auzās un to produktos.

Glutēns piesaista ūdeni,dod kviešu miltu mīklai staipīgumu, kā arī labo cepšanas spēju.












  

Saistītie raksti

Kūpināti veselie pipariņi
Kur nopirkt virtuves iekārtas?
Padomi gaļas sālīšanā, kūpināšanā un vītināšanā
Kā rodas caurumi sierā un vai tā mizas ir ēdamas
Ko darīt, ja ēdiens ir pārsālīts


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts