Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ekspertu padomi

Glutēns

Glutēns  - augu līme vai lipeklis, tas ir ūdenī nešķīstošs proteīns, kas atrodama graudzāļu dzimtas graudaugos, galvenokārt kviešos un miežos, bet mazākā daudzumā arī rudzos, auzās un to produktos.

Glutēns piesaista ūdeni,dod kviešu miltu mīklai staipīgumu, kā arī labo cepšanas spēju.












  

Saistītie raksti

Horeca ABC. Ēdnīca, ēdienkartes sortiments
Kā ātri pagatavot bietes
Produkti, kuri zaudē kvalitāti, ja tos glabā ledusskapī
Kā zināt, ka zivs ir svaiga?
HORECA ABC. Ēdināšanas uzņēmumi- restorāni un kafejnīcas


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts