Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ekspertu padomi

Ravioli

 Ravioli ir tradicionāls itāļu pildītās pastas veids. 



Rožūdens

Rožūdens – ūdens un rozes aromāts, gatavots Marokā. 

Paipalu olas

Paipalu olas vāra aptuveni 5 minūtes, ja vēlas mīkstu vidu, tad 3 minūtes. 

Keiterings

Keiterings (catering - ang.val.) jeb izbraukuma banketi. 



Kubebas pipari

Kubebas pipari ir tā saucamie kātiņpipari, tās ir piparogas ar nedaudz grumbainu virsmu. 

Garie pipari

Garie pipari pēc garšas ir līdzīgi melnajiem pipariem, taču 


Yuzu sula

Yuzu sula – 100% yuzu sula, kas ir starp laimu, citronu, apelsīnu un mandarīna izskatu. Tautā saucamais „japāņu citrons".  


Gatavojot plucinātu cūkgaļu, der zināt

Oriģināli plucināta cūkgaļa ir barbekjū ēdiens, ko gatavo virs siltām oglēm - vairākas stundas lēni cep, līdz gaļa kļūst mīksta un viegli sadalāma. 









Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts