Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ekspertu padomi



Fetas siers

Balts un sāļš aitas piena siers, kura izcelsmes valsts ir Grieķija





Kaviārs

Kaviārs, jau kopš seniem laikiem tiek uzskatīts par īpašu ēdienu. 

Kaienes pipari

Kaienes pipari ir smalki malts pulveris, kas parasti tiek gatavots no Capsicum frutescens šķirnes čili pipariem


Mīdijas

Vislabāk mīdijas garšo svaigas, bet tās var pagatavot garšīgi arī no iepriekš saldētām mīdijām.

Kaffir laima lapiņas

Kaffir laima lapiņas ar savu intensīvo laima aromātu ir svarīgākā Dienvidaustrumāzijas ēdienu sastāvdaļa.  


Papaija

Papaijas dzimtene ir Centrālā Amerika. Nogatavojusies papaija pēc garšas ir līdzīga melonei








Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts