Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ekspertu padomi

Fetas siers

Balts un sāļš aitas piena siers, kura izcelsmes valsts ir Grieķija (to nosaka ES piešķirtais PDO aizsardzības statuss). Tiek lietots kā galda siers, kā arī salātos, kā pildījums cepeškrāsnī gatavotām zivīm, dārzeņiem u.tml. Līdzīgi sieri no citiem reģioniem: brinza, irāņu panir un halūmi.

PK












  

Saistītie raksti

Kā vislabāk uzglabāt maizi mitrā laikā?
Kas ir garšas pastiprinātājs E 621 jeb nātrija glutamāts?
Pienācis laiks domāt par aukstumiekārtu iegādi, pirms sācies pavasaris.
Yuzu sula
Paipalu olas


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts