Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ekspertu padomi

Fetas siers

Balts un sāļš aitas piena siers, kura izcelsmes valsts ir Grieķija (to nosaka ES piešķirtais PDO aizsardzības statuss). Tiek lietots kā galda siers, kā arī salātos, kā pildījums cepeškrāsnī gatavotām zivīm, dārzeņiem u.tml. Līdzīgi sieri no citiem reģioniem: brinza, irāņu panir un halūmi.

PK












  

Saistītie raksti

ABC, lai tavs mājas bārs būtu bārs pa īstam
Enčilada
Daži padomi, kā pareizi uzglabāt maizi
Kā palielināt restorāna peļņu un samazināt rūpes ar iiko? video
HORECA ABC. Ēdināšanas uzņēmumi- restorāni un kafejnīcas


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts