Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ekspertu padomi

Fetas siers

Balts un sāļš aitas piena siers, kura izcelsmes valsts ir Grieķija (to nosaka ES piešķirtais PDO aizsardzības statuss). Tiek lietots kā galda siers, kā arī salātos, kā pildījums cepeškrāsnī gatavotām zivīm, dārzeņiem u.tml. Līdzīgi sieri no citiem reģioniem: brinza, irāņu panir un halūmi.

PK












  

Saistītie raksti

Vēlreiz par drošību grilējot
Horeca ABC -īslaicīga augļu un dārzeņu uzglabāšana
Cik ilgi termiski apstrādāt dārzeņus?
Uztura mācība. Čia sēklas ir vērtīgs pārtikas produkts
Kaperi


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts