Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ekspertu padomi

Fetas siers

Balts un sāļš aitas piena siers, kura izcelsmes valsts ir Grieķija (to nosaka ES piešķirtais PDO aizsardzības statuss). Tiek lietots kā galda siers, kā arī salātos, kā pildījums cepeškrāsnī gatavotām zivīm, dārzeņiem u.tml. Līdzīgi sieri no citiem reģioniem: brinza, irāņu panir un halūmi.

PK












  

Saistītie raksti

Kad ir labākais laiks aukstumiekārtu pārbaudei un tīrīšanai?
Kā žāvēt augļus un dārzeņus.
Iesaka barista: kādu krūzi vislabāk izvēlēties kafijas līdzņemšanai?
Vai Ballarini panna ir kaitīga?
Horeca ABC - par gaļu


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts