Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ekspertu padomi

Fetas siers

Balts un sāļš aitas piena siers, kura izcelsmes valsts ir Grieķija (to nosaka ES piešķirtais PDO aizsardzības statuss). Tiek lietots kā galda siers, kā arī salātos, kā pildījums cepeškrāsnī gatavotām zivīm, dārzeņiem u.tml. Līdzīgi sieri no citiem reģioniem: brinza, irāņu panir un halūmi.

PK












  

Saistītie raksti

Gatavojot plucinātu cūkgaļu, der zināt
Ko derētu zināt par zivīm
Horeca ABC -īslaicīga augļu un dārzeņu uzglabāšana
Relišs
Kā rūpēties par Jūsu nažiem un galda piederumiem


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts