Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ekspertu padomi

Grīdas kopšana

Grīda - tā ir būtiska mājas interjera sastāvdaļa. Tīras grīdas ir neatņemama tīras mājas daļa. Mēs parūpēsimies par to spodrināšanu. Tas, kas reiz bija sarežģīts process un ietvēra virkni ar rokām veicamu darbību, ar mūsdienu moderno iekārtu palīdzību ir kļuvis par vienkārši paveicamu uzdevumu. Pulētu grīdu regulāra uzturēšana tās padarīs izturīgas pret nolietojumu, mitruma radītiem bojājumiem, un arī neļaus tām kļūt tik netīrām. 

Vissvarīgākais, protams, ir vizuālais aspekts - mirdzoša grīda rada patīkamas izjūtas visiem, kas jūs apciemo, bet tajā pašā laikā tā arī ir daļa no kopējā mājas interjera.

Svarīgākie padomi grīdas kopšanā

Lai panāktu vienmērīgu spodrināšanas rezultātu, rūpīgi noņemiet vecos kopšanas līdzekļu slāņus. Lai to panāktu, izmantojiet Kärcher dziļās iedarbības tīrīšanas līdzekli un siltu ūdeni.

Ja pirms kopšanas līdzekļa uzklāšanas jūs viegli samitrināsiet slotu, tad tas jums ļaus daudz vienmērīgāk uzklāt kopšanas līdzekli uz virsmas.
Lai nodrošinātu vienmērīgu spodrināšanas rezultātu, grīda pilnībā jānoklāj ar kopšanas līdzekli. Tad vairākas reizes noslaukiet virsmu šķiedras virzienā. Tīrīšanas līdzekli ieteicams uzklāt uz virsmas soli pa solim.
Lai iegūtu labāko iespējamo pulēšanas rezultātu, pirms spodrināšanas ļaujiet grīdai pilnībā nožūt. Uzklātais tīrīšanas līdzeklis nožūs ātrāk, ja atvērsiet logus.
Lai grīda mirdzētu un uz tās nepaliktu pēdas vai strīpas, būtu vēlams nogaidīt 24 stundas, pirms pat to staigājat, vai novietojat uz tās priekšmetus.
Pēc spodrināšanas iekārtu izmantošanas, ar tīrīšanas līdzekli spilventiņus nomazgājiet zem tekoša ūdens. Spilventiņus var arī mazgāt arī veļas mašīnā 60 grādu temperatūrā.
Kad darbs ir pabeigts, pulēšanas spilventiņus var uzglabāt vietu taupošajā piederumu nodalījumā.

Horeca.lv
Karcher

  

Saistītie raksti

Picu meistara padomi garšvielu izvēlē
Kur nopirkt virtuves iekārtas?
Padomi grilēšanai
Kā palielināt restorāna peļņu un samazināt rūpes ar iiko? video
Timutas piparogas


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts