Plānojat veidot jaunu ēdināšanas iestādi? Ar ko sākt?

Ieteicams nažus un galda piederumus mazgāt ar rokām ziepjūdenī, noskalot ar tīru ūdeni un nosusināt. Katrs nazis ir izgatavots noteiktam pielietojumam un to vajadzētu izmantot tikai šim nolūkam...

Ja ēdiens ir pārsālīts,tad diemžēl jebkurš labojums tomēr bojās ideālo ēdienu garšu, tāpēc labākais ko var darīt, ir pievienot sāli mazāk un paļauties uz to, ka katrs viesis pēc vajadzības var papildināt sāli savā porcijā.

Kafijas un tējas burvība tika atklāta jau sen pirms mūsu ēras, šodien, kafija un tēja tiek baudīta visā pasaulē, no rīta līdz vakaram, gandrīz visos vecumos.
Ar ES regulām noteikts, ka kristāls satur 24% svina piejaukumu. Materiāls, kas nesatur svina piejaukumu nav kristāls.