Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ekspertu padomi

Enčilada

Enčilada (enchiladas – spāņu) ir krāsnī cepti, pildīti kukurūzas plāceņi-tortilla.

Tos var pildīt ar dažādām sastāvdaļām-gaļu, sieru, pupām, kartupeļiem, dārzeņiem vai to kombinācijas. Enčiladas var pasniegt arī ar dažādām mērcēm.

Šī ēdiena izcelsme ir Meksikā. Meksikāņu restorānu ēdienkartē tas ir populārs ēdiens.












  

Saistītie raksti

Padomi siera uzglabāšanai
Kā izcept garšīgu gaļu
Kafiju veidi
4 iemesli, kāpēc savu dienu sākt ar tasi silta ūdens
Ko darīt, ja ēdiens ir pārsālīts


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts