Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ekspertu padomi

Enčilada

Enčilada (enchiladas – spāņu) ir krāsnī cepti, pildīti kukurūzas plāceņi-tortilla.

Tos var pildīt ar dažādām sastāvdaļām-gaļu, sieru, pupām, kartupeļiem, dārzeņiem vai to kombinācijas. Enčiladas var pasniegt arī ar dažādām mērcēm.

Šī ēdiena izcelsme ir Meksikā. Meksikāņu restorānu ēdienkartē tas ir populārs ēdiens.












  

Saistītie raksti

Plānojat veidot jaunu ēdināšanas iestādi? Ar ko sākt?
GERUCH-EX ir produkts, kurš atrisinās daudzas problēmas pārtikas rūpniecības un ēdināšanas uzņēmumos
Rīsu putra pienā vārot nesalips, ja
Pārtikas produktu uzglabāšanas laiks saldētavā
Kā vislabāk uzglabāt maizi mitrā laikā?


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts