Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ekspertu padomi

Enčilada

Enčilada (enchiladas – spāņu) ir krāsnī cepti, pildīti kukurūzas plāceņi-tortilla.

Tos var pildīt ar dažādām sastāvdaļām-gaļu, sieru, pupām, kartupeļiem, dārzeņiem vai to kombinācijas. Enčiladas var pasniegt arī ar dažādām mērcēm.

Šī ēdiena izcelsme ir Meksikā. Meksikāņu restorānu ēdienkartē tas ir populārs ēdiens.












  

Saistītie raksti

Kā pagatavot konusa picu (angļu val.)
Kā noteikt melno piparu kvalitāti
ABC, lai tavs mājas bārs būtu bārs pa īstam
Padomi siera uzglabāšanai
Uztura mācība. Čia sēklas ir vērtīgs pārtikas produkts


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts