Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ekspertu padomi

Enčilada

Enčilada (enchiladas – spāņu) ir krāsnī cepti, pildīti kukurūzas plāceņi-tortilla.

Tos var pildīt ar dažādām sastāvdaļām-gaļu, sieru, pupām, kartupeļiem, dārzeņiem vai to kombinācijas. Enčiladas var pasniegt arī ar dažādām mērcēm.

Šī ēdiena izcelsme ir Meksikā. Meksikāņu restorānu ēdienkartē tas ir populārs ēdiens.












  

Saistītie raksti

Mīdijas
Cik ilgi termiski apstrādāt dārzeņus?
Produkti, kuri zaudē kvalitāti, ja tos glabā ledusskapī
Plānojat veidot jaunu ēdināšanas iestādi? Ar ko sākt?
Produkti kurus nedrīkst sildīt atkārtoti


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts