Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ekspertu padomi

Enčilada

Enčilada (enchiladas – spāņu) ir krāsnī cepti, pildīti kukurūzas plāceņi-tortilla.

Tos var pildīt ar dažādām sastāvdaļām-gaļu, sieru, pupām, kartupeļiem, dārzeņiem vai to kombinācijas. Enčiladas var pasniegt arī ar dažādām mērcēm.

Šī ēdiena izcelsme ir Meksikā. Meksikāņu restorānu ēdienkartē tas ir populārs ēdiens.












  

Saistītie raksti

Padomi dārzeņu glabāšanai un gatavošanai
Satīns viesnīcām un restorāniem
Blanšēt tomātus
Padomi augļu pircējam
Dresings- salātu mērce


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts