Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ekspertu padomi

Enčilada

Enčilada (enchiladas – spāņu) ir krāsnī cepti, pildīti kukurūzas plāceņi-tortilla.

Tos var pildīt ar dažādām sastāvdaļām-gaļu, sieru, pupām, kartupeļiem, dārzeņiem vai to kombinācijas. Enčiladas var pasniegt arī ar dažādām mērcēm.

Šī ēdiena izcelsme ir Meksikā. Meksikāņu restorānu ēdienkartē tas ir populārs ēdiens.












  

Saistītie raksti

Padomi gaļas grilēšanai
Horeca ABC -īslaicīga augļu un dārzeņu uzglabāšana
Gaspačo
Kaviārs
Pārtikas produktu uzglabāšanas laiks saldētavā


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts