Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ekspertu padomi

Enčilada

Enčilada (enchiladas – spāņu) ir krāsnī cepti, pildīti kukurūzas plāceņi-tortilla.

Tos var pildīt ar dažādām sastāvdaļām-gaļu, sieru, pupām, kartupeļiem, dārzeņiem vai to kombinācijas. Enčiladas var pasniegt arī ar dažādām mērcēm.

Šī ēdiena izcelsme ir Meksikā. Meksikāņu restorānu ēdienkartē tas ir populārs ēdiens.












  

Saistītie raksti

Pienācis laiks domāt par aukstumiekārtu iegādi, pirms sācies pavasaris.
Kā izvēlēties virtuves iekārtas?
GERUCH-EX ir produkts, kurš atrisinās daudzas problēmas pārtikas rūpniecības un ēdināšanas uzņēmumos
Cik ilgi termiski apstrādāt dārzeņus?
Daži padomi, kā pareizi uzglabāt maizi


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts