Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ekspertu padomi

Enčilada

Enčilada (enchiladas – spāņu) ir krāsnī cepti, pildīti kukurūzas plāceņi-tortilla.

Tos var pildīt ar dažādām sastāvdaļām-gaļu, sieru, pupām, kartupeļiem, dārzeņiem vai to kombinācijas. Enčiladas var pasniegt arī ar dažādām mērcēm.

Šī ēdiena izcelsme ir Meksikā. Meksikāņu restorānu ēdienkartē tas ir populārs ēdiens.












  

Saistītie raksti

Par satīnu
Padomi, kā produktos esošās vērtīgās vielas saglabāt gatavojot
Vīna bibliotēka/ BRERA- interesants risinājums vīnu prezentācijai un glabāšanai
Madagaskaras vaniļas pāksts
Kā gatavot ķiploku mērci


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts