Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ekspertu padomi

Dresings- salātu mērce

Dresings ir salātu mērce. Sastāva ziņā tai nav ierobežojumu, tā var saturēt gan augļus, gan sieru, gan dārzeņu gabaliņus u.tml. 
Šīs sastāvdaļas samaisa ar krējumu, majonēzi vai eļļu.

No augu eļļām dresingam var lietot kukurūzas un olīvu eļļu, kurām nav nekādas piegaršas, savukārt saulespuķu un sojas eļļām ir piegarša, pie tām jāpierod. 




  

Saistītie raksti

Picu meistara padomi garšvielu izvēlē
Padomi gaļas grilēšanai
Padomi gaļas sālīšanā, kūpināšanā un vītināšanā
Horeca ABC - Bārs
Gardas vistas gaļas grilēšanas noslēpumi


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts