Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ekspertu padomi

Dresings- salātu mērce

Dresings ir salātu mērce. Sastāva ziņā tai nav ierobežojumu, tā var saturēt gan augļus, gan sieru, gan dārzeņu gabaliņus u.tml. 
Šīs sastāvdaļas samaisa ar krējumu, majonēzi vai eļļu.

No augu eļļām dresingam var lietot kukurūzas un olīvu eļļu, kurām nav nekādas piegaršas, savukārt saulespuķu un sojas eļļām ir piegarša, pie tām jāpierod. 




  

Saistītie raksti

Ko derētu zināt par zivīm
Kā žāvēt augļus un dārzeņus.
Kāda virtuves galda virsma ir piemērota produktu apstrādei?
Čatnijs
Kā pareizi ēst suši (angļu val.)


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts