Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ekspertu padomi

Kāda virtuves galda virsma ir piemērota produktu apstrādei?

Kāda virtuves galda virsma ir piemērota dažādu  produktu
apstrādei? 



Ēdināšanas uzņēmumos produktu apstrādei ir paredzēti darba galdi,  kuriem jābūt izgatavotiem no  AISI 304 vai AISI 430 nerūsējoša tērauda markām. Ir vairāki veidi
visbiežāk izmantojamo darba galdu: galdi ar bortu un bez, ar plauktu  vai skapi, ar vienu vai vairākām izlietnēm. Dažiem galdiem tiek uzstādītas cita materiāla virsmas, piemēram konditorejas galdiem ir koka virsma, gaļas apstrādes galdiem polipropilēna virsma. Izvēlēties nepieciešamo un pareizo galda modeli Jums palīdzes  SIA Rostul menedžeri.


Zolitūdes iela 21A, Rīga, LV-1029

e-pasts: rostul@rostul.lv,
 info@rostul.lv

Tālr.: 67400721
Fax.: 67421227
mob.t.: 27796970, 27009333

  

Saistītie raksti

Uztura padomi brokastīm
Gardas vistas gaļas grilēšanas noslēpumi
Mīdijas aromātiskā kokosriekstu buljonā (angļu val.)
Ko darīt, ja ēdiens ir pārsālīts
Pārtikas produktu uzglabāšanas laiks saldētavā


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts