Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ekspertu padomi

Papaija

Papaijas dzimtene ir Centrālā Amerika.
Nogatavojusies papaija pēc garšas ir līdzīga melonei.
Tā labi garšo gan svaigā veidā, gan salātos.
Papaijas garšu labi papildina ja to apslaka ar laimas sulu.

Papaijas sēklas arī ir lietojamas uzturā, tās nelielās devās var pievienot salātiem.















  

Saistītie raksti

Plānojat veidot jaunu ēdināšanas iestādi? Ar ko sākt?
Kādu saldinātāju pievienot kafijai: iesaka barista
Izvēlamies kvalitatīvu gaļu. Grilēšanas sezona ir klāt!
Kā vislabāk uzglabāt maizi mitrā laikā?
Padomi gaļas grilēšanai


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts