Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ekspertu padomi

Safrāns

Safrāns ir visdārgākā garšviela pasaulē.
Smalkos safrāna pavedienus iegūst no safrāna krokusa ziedu drīksnām, kas tiek ievākti ar rokām. Lai iegūtu 25 g kaltēta safrāna, jāsavāc 3000 ziedu, bet lai iegūtu vienu kilogramu safrāna, nepieciešami apmēram 170 tūkstoši puķu.

Safrānu pievieno zivju, putnu gaļas un rīsu ēdieniem, arī mērcēm.

  

Saistītie raksti

Kā žāvēt augļus un dārzeņus.
Kafijas un tējas baudīšana mājās
Kad ir labākais laiks aukstumiekārtu pārbaudei un tīrīšanai?
Vīna bibliotēka/ BRERA- interesants risinājums vīnu prezentācijai un glabāšanai
Padomi dārzeņu glabāšanai un gatavošanai


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts