Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ekspertu padomi

Safrāns

Safrāns ir visdārgākā garšviela pasaulē.
Smalkos safrāna pavedienus iegūst no safrāna krokusa ziedu drīksnām, kas tiek ievākti ar rokām. Lai iegūtu 25 g kaltēta safrāna, jāsavāc 3000 ziedu, bet lai iegūtu vienu kilogramu safrāna, nepieciešami apmēram 170 tūkstoši puķu.

Safrānu pievieno zivju, putnu gaļas un rīsu ēdieniem, arī mērcēm.

  

Saistītie raksti

Tartars
Par gaļu un gaļas izstrādājumiem
Kā palielināt restorāna peļņu un samazināt rūpes ar iiko? video
Zilais sierāboliņš
Vīna bibliotēka/ BRERA- interesants risinājums vīnu prezentācijai un glabāšanai


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts