Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ekspertu padomi

Safrāns

Safrāns ir visdārgākā garšviela pasaulē.
Smalkos safrāna pavedienus iegūst no safrāna krokusa ziedu drīksnām, kas tiek ievākti ar rokām. Lai iegūtu 25 g kaltēta safrāna, jāsavāc 3000 ziedu, bet lai iegūtu vienu kilogramu safrāna, nepieciešami apmēram 170 tūkstoši puķu.

Safrānu pievieno zivju, putnu gaļas un rīsu ēdieniem, arī mērcēm.

  

Saistītie raksti

Horeca ABC -īslaicīga augļu un dārzeņu uzglabāšana
Uztura mācība. 8 top produkti, kas bagāti ar kāliju
Kā ātri pagatavot bietes
Kā rūpēties par Jūsu nažiem un galda piederumiem
Satīns viesnīcām un restorāniem


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts