Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

15.02.2016Šefpavāre sieviete


11.02.2016Cenu līmenis ir palielinājies atsevišķām precēm


10.02.2016WACS kongress šogad notiks Grieķijā


10.02.2016 “Latvijas balzams’’ alkoholisko dzērienu ražošanā pērn izmantojis 126 tonnas dabīgo izejvielu


10.02.2016Tūristi izvēlas ceļot pa Eiropu


10.02.2016Drīzumā Rīgā būs robata restorāns


10.02.2016Fazer šogad atzīmē 125 gadu jubileju


08.02.2016"Aldaris" aicina mājražotājus pieteikties konkursam


08.02.2016Teorētiski praktiska nodarbība "Cieņpilnas komunikācijas kultūra. Ieklausīšanās"


04.02.2016Decembrī pārtikas produktu ražošanā vērojams kritums


04.02.2016“Meteņu karnevālēšanās”


03.02.2016Mainīsies valsts nodevas uztura bagātinātāju reģistrēšanai


03.02.2016Septembrī Rīgā notiks Eiropas kongresu biroju tikšanās


02.02.2016“Lauku ceļotājs” izstrādājis piedāvājumu senioriem


31.01.2016No 1. februāra stājas spēkā grozījumi Tūrisma likumā


29.01.2016 Šonedēļ atzīmē krievu degvīna dienu


28.01.2016Kalnciema kvartālā ir ineresanti arī ziemā


27.01.2016Studentu brokastis – dažādu valstu studentu brokastu tradīcijas un receptes


26.01.2016Neplāno atcelt grozījumus noteikumos par uztura normām izglītības iestādēs


26.01.2016Bauskas pilī senā dzīvesvieta skola


25.01.2016 Mājražotāju un amatnieku tirdziņš „Ar Gardu Muti Valmiermuižā”


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts