Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

06.12.201617. decembrī Valmiermuižā svinēs Ziemas saulgriežus


06.12.2016Zināmi oficiālie Eiropas gastronomijas reģiona suvenīri


06.12.2016Andris Reizenbergs: Rīgā, tāpat kā citviet pasaulē, būtu jāievieš bāru un restorānu limits


05.12.2016Oktobrī rūpniecības produkcijas, tajā skaitā pārtikas produkcijas apjoms pieauga


03.12.2016Ziemassvētku laikā notiks vairāki bezmaksas pasākumi


03.12.2016Ziemassvētku izrādes un koncerti Kalnciema kvartālā


02.12.2016Uz Ziemassvētku labdarības tirdziņu aicina Ārvalstu vēstniecības Latvijā


01.12.2016Konkursā Electrolux Ideas Lab uzvar „Watch Your self”


01.12.2016Otrās Adventes pasākumi Tukumā un apkārtnē


01.12.2016Ziemas saulgriežu ieskandināšanas pasākumi


01.12.2016 Tūrisma nozares godalgu saņem koncertzāles "Lielais dzintars" mākslas telpa


29.11.2016Mārtiņš Rītiņš un Gints Sniedze dalās ar savām zināšanām


29.11.2016Smarttek aicina uz semināru - izmaiņas likumdošanā, kases sistēmām jaunas prasības no 1. janvāra


29.11.2016Lauku tūrisma uzņēmējiem pasniegs vides kvalitātes zīmi „Zaļais sertifikāts” un kultūras zīmi „Latviskais mantojums”


28.11.2016Ražotāji un vīndari no Pjemontas iepazīstināja ar izsmalcinātiem vīniem


28.11.2016 Gundegas Skudriņas vieslekcija "Kā uzburt svētku sajūtu?"


25.11.201620 labākos restorānus vienos kopīga atpazīšanas zīme


25.11.2016Starptautiskais bārmeņu konkurss «Riga Black Balsam Global Cocktail Challenge 2016»


25.11.2016 Vērienīga bārmeņu konkursa World Class atklāšana


24.11.2016Ziemassvētku tirdziņi Kalnciema kvartālā


23.11.2016Notiks konference “Zināšanās balstīta bioekonomika lauksaimniecības un pārtikas nozarē”


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts