Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

13.02.2018

23. februārī notiks Kuldīgas novada tūrisma forums

23. februārī, viesu namā “Mazsālijas”, Kuldīgas novada Snēpeles pagastā norisināsies ikgadējais Kuldīgas novada tūrisma forums, kurā aicināti piedalīties tūrisma uzņēmēji, pašvaldību pārstāvji un citi interesenti.

Forumu atklās Kuldīgas novada Domes priekšsēdētāja Inga Bērziņa, savukārt Kuldīgas attīstības aģentūras vadītāja vietniece Dace Šēle informēs par pašvaldības atbalstu uzņēmējdarbībā. Par to, kādas ir tendences tūrisma jomā Latvijā un ārvalstīs, ko liecina skaitļi statistikā un kādi būtu vēlamie attīstības virzieni Kuldīgas pilsētai un novadam, pastāstīs Kuldīgas aktīvās atpūtas centra vadītāja Jana Bergmane. 

Ko šobrīd izvēlas ceļotājs? Kāda ir iespēja, apvienojot tūrisma produktus, piesaistīt lielāku ceļotāju interesi? Uz šiem jautājumiem atbildēs mārketinga speciālists Ivo Valdovskis. Par jēgpilnu uzņēmuma dzīvi sociālajos tīklos, par tā digitālo saturu zināšanās dalīsies Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) Tūrisma mārketinga vecākā eksperte Lelde Beņķe. Ikviens uzņēmējs plāno un vēlas atrast veidu, kā optimizēt resursus un paaugstināt uzņēmuma produktivitāti – par to savā pieredzē dalīsies šefpavārs, restorāna “Entresol” īpašnieks Raimonds Zommers. Strādājot apkalpošanas sfērā, zinām, cik būtiska nozīme ir veiksmīgai komunikācijai, darbu plāniem utt. Kā rīkoties, ja iecerētais neizdodas un pārņem stresa situācijas? Risinājumus tam palīdzēs rast profesionāls namatēvs Arvis Zēmanis.

Vakara neformālajā daļā pasākuma apmeklētāji varēs baudīt viesu nama “Mazsālijas” delikateses, “Dzintara TRIO” koncertprogrammu un neformālas sarunas patīkamā gaisotnē.

Dalību pasākumā aicinām pieteikt savlaicīgi pa mobilo tālruni 20371650 vai e-pastā: jana@kuldiga.lv . Atgādinām, ka vietu skaits ir ierobežots.




Jana Bergmane

  

Vēl ziņas

Panāzijas virtuves restorāns RestBar eleganti svin pirmo jubileju
airBaltic Fārnboro aviācijas šovā demonstrē A220-300 lidmašīnu
RestBar Mo svinēs pirmo jubileju
Narvesen papildinājis gatavo un svaigo produktu piedāvājumu
Sākusies pieteikšanās konkursam Latvijas 2018. gada pavārs


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts