Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

11.12.2017Vai Latvijā ražotie sieri der restorānu ēdienkartē


07.12.2017PVD atklāj nelegālus medījumu gaļas produktu ražošanas uzņēmumus


06.12.2017“Rīgas Melnais Balzams” aktīvi startē ASV tirgū


05.12.2017 Rīgā tūristu skaits palielinājies


04.12.2017Restorānu ceļveža White Guide Baltic-30 labākie Baltijas restorāni


04.12.201710 superprodukti


30.11.2017airBaltic atzīmē pirmās CS300 lidmašīnas gada jubileju


29.11.2017Rīgas pilī lauku tūrisma uzņēmējiem tiks pasniegta vides kvalitātes zīme “Zaļais sertifikāts”


27.11.2017Starptautiskā tūrisma izstāde ITB Berlin


27.11.2017Ilgstošajā Stolichnaya tirdzniecības zīmes disputā uzņēmumam SPI trīs nedēļu laikā trīs uzvaras trijos kontinentos


24.11.2017 Mainīt tradicionālo priekšstatu par cīsiņu un desu lietderību uzturā


22.11.2017Raimonda Zommera lekcija DZĪVE AR SMAIDU jau 29. novembrī


21.11.2017Ārvalstu izcelsmes pārtikas produktu dubultie standarti atklāti arī Latvijā


19.11.2017Pētnieki apgalvo, ka pastāv četri vīna baudītāju tipi


18.11.2017Kultūras zīme Latviskais mantojums iezīmē ceļu uz UNESCO


17.11.2017Gaismas festivāls Staro Rīga no 17.-20. novembrim


17.11.2017 No 7.- 9. februārim Berīnē notiks starptautiskā augļu un dārzeņu loģistikas izstāde


17.11.2017Food Union paplašina zīmola Kārums sortimentu


16.11.2017No 19. - 28. janvārim notiks izstāde Grüne Woche Berlin -Zaļā nedēļa


15.11.2017Ārvalstu viesu skaits Latvijā ir pieaudzis


14.11.2017Dārzeņus uzturā lietojam vairāk


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts