Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

11.02.2014Valentīndienā palīdzēs iemīlēties mīlestības cepumi ar afrodiziaku


10.02.2014“Latvijas balzams” otrreizējai pārstrādei nodevis vairākus simtus tūkstošus tonnu materiāla


08.02.2014Jameson Latvijas labākajam bārmenim dāvā ceļazīmi uz starptautisku bārmeņu konkursu Dublinā


08.02.2014Par terminu „bio”, „eko” lietošanu


05.02.2014Pērn „Valmiermuižas alus” darītavu ekskursijās apmeklējuši vairāk kā 9 tūkstoši viesu no 44 pasaules valstīm


04.02.2014„Latvijas balzams” aicina ēnot ražošanas direktoru un degvīna ceha vadītāju


04.02.2014Veikts pētījums par tirdzniecības centriem Latvijā


03.02.2014Jauns īpašā atbalsta veids liellopu gaļas nozarei


03.02.2014Club Brunch – sezonas jaunums Jūrmalā


31.01.2014 Šodien varam svinēt degvīna dzimšanas dienu


29.01.2014Patērētājiem būs jāsniedz pilnīgāka informācija par pārtikas produktiem


28.01.2014Alus darītava „Cēsu alus” alus brūvēšanā sāk izmantot Latvijā audzētus miežus


28.01.2014Eksperti: Rīgas restorānos šogad gaidāms vietējo un ārvalstu gardēžu pieplūdums


27.01.2014 No 2014. gada 14.-19. martam Vācijā norisināsies ēdināšanas nozares izstāde "INTERNORGA"


24.01.2014izvērtēs kūpinājumu ražotāju iespēju pielāgoties EK jaunajām prasībām


22.01.2014KP atļauj SIA „FIRMA MADARA 89” pārņemt vairākus SIA „BAF LTD” veikalus


22.01.2014Ideju konkursa „20 000 EUR Turības studentam” vieslekciju ciklu atklās Gatis Mūrnieks


21.01.2014„Hesburger” šogad Latvijā plāno atvērt 5 jaunus restorānus


16.01.2014“Spilvas” eksports 2013. gadā pieaudzis par 6,9%


15.01.2014LPKS „ABC PROJEKTS” iebilst apgalvojumiem par kontrabandas liellopu gaļu Latvijā


13.01.2014Eksperti: Latvijas iedzīvotāji ēd pārāk trekni un neprot baudīt maltīti


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts