Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

10.10.2011Restorāna Bergs šefpavārs Kaspars Jansons mēnesi stažējās pie izcila Francijas virtuves meistara


10.10.2011Sommelier.lv jaunumi


07.10.2011Rekords pārspēts arī šogad – Latvijas lielākais ķirbis 155 (!) kilogramus smags


07.10.2011Latvijā priekšroka jādod vietējiem ražotājiem


07.10.2011Sanktpēterburgā liela interese par Latvijā ražotiem pārtikas produktiem


07.10.2011Atkārtoti veiks pudelēs pildītā dzeramā ūdens kvalitātes pārbaudes


06.10.2011Vitrum jaunumi: noslēgts līgums ar uzņēmumu Continental


05.10.2011Latviešu ēdienu recepšu konkurss Latvijas garša


05.10.2011Topinambūru laukos šogad rekordraža


05.10.2011Kartona izstrādājumu ražotne Aimax krīzi pārlaidusi ar uzvaru


04.10.2011Šefpavārs no Francijas Nitens Vitāls: svaigēšanas (raw food) pavārmākslas meistarklase


04.10.2011Iecavas avotu ūdeni var dzert tikai vārītu


03.10.2011Uzņēmumi izrāda pastiprinātu interesi par dalību “Latvijas Produkts” informatīvajā kampaņā


30.09.2011McDonald’s Daugavpilī atvērs pirmo ārpus Rīgas restorānu


30.09.2011Plānots lopbarības augu sēklu maisījumu sastāvā iekļaut dabisko biotopu augu sēklas


28.09.2011Vietējie ražotāji var nodrošināt skolām kvalitatīvas sardeles no īstas gaļas


28.09.2011“Durbes veltes” produktiem piešķir preču zīmi “Dabīgs produkts”


28.09.2011Veikalos atkal pieejama Vidzemes maiznīcas torte “Draudzība”


27.09.2011Svaigu ābolu lietošana ikdienas uzturā


27.09.2011Dabas muzejā Dabas vakars – „Sēnes un latvieši”


27.09.2011Āfrikāņu bungas, pavārmāksla, dejas un citi hobiji Spice Home


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts