Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

05.01.2015Būtiski audzis ‘’Latvijas balzams’’ iepirkto dabīgo izejvielu apjoms


04.01.2015Restorānu tendences 2015 gadā


02.01.2015Burkāns – vasarā uzkrāto vitamīnu deva ziemā


02.01.20152015.gada svarīgākie notikumi tūrisma nozarei


02.01.2015Paaugstina mikrouzņēmumu ienākuma nodokļa likmi līdz 11%


29.12.2014Ziemas brīvdienās lai smeķē latviešu ēdieni


29.12.2014Dikļu pils aicina uz krāšņām Jaunā gada sagaidīšanas svinībām – Šarlottas masku balli


23.12.2014Ieteikumi svētku galda rotāšanai


19.12.2014Rīgā ir otrie ekonomiski izdevīgākie Ziemassvētku tirdziņi


18.12.2014TOP 7 vēlo brokastu vietas Rīgā


16.12.2014Liepājā notiks „Piparkūku balle”


14.12.2014Liepājā pieaug tūristu skaits


13.12.2014Jūrmala 2015. gada pirmajā ceturksnī piedalīsies 11 starptautiskās tūrisma izstādēs


11.12.2014Nedēļas nogalē – Ziemassvētku ieskaņas pasākumi Kalnciema kvartālā


11.12.2014„Latvijas balzams’’ apbalvo radošākos kolēģus ar Kunces balvu


10.12.2014Uzlabojusies ārējās tirdzniecības bilance


08.12.2014AS Latvijas balzams uzņēmuma apgrozījums un peļņa aug


07.12.2014Martell meistarklasē tika atklātas 2015. gada tendences ēdienu un dzērienu jomā (receptes)


04.12.2014Trešajā ceturksnī Rīgā ārvalstu tūristu skaits pieaudzis par 12%


04.12.2014Jauni pētījumi par šokolādi


03.12.2014Tūrisma Pētniecības centra rīkotajā diskusijā atzinīgi vērtē ienākošā tūrisma potenciālu


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts