Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

11.05.2016

“ZIVJU LETE” svin dzimšanas dienu

Restorāns “Zivju lete” gada jubilejā devies ārpus telpām, sirsnīgā atmosfērā cienājot rīdziniekus un pilsētas viesus ar gardām jūras veltēm. Mārtiņš Reinis ar savu “firmas zīmi” - austerēm, bet restorāna veidotājs Murads Juško ar īpaši pagatavotām reņģēm, uzkodām un vīnu. 

Svinības turpinās nedēļas garumā ar vairākiem jaunumiem bagātīgajā restorāna ēdienkartē. 

“Zivju lete” durvis vēra 2015. gada maijā kā pirmais un līdz šim vienīgais restorāns Rīgā, kas baudījuma un koncepta ziņā ir pielīdzināms braucienam uz iedvesmojošajiem Spānijas vai Beļģijas jūras velšu tirdziņiem. Restorāna būtība izteikta nosaukumā - piedāvājums ir uzrakstīts uz dēļa, produkti turpat redzami svaigā ledus vannā, un pavārs izvēlēto ēdienu pagatavo klienta acu priekšā.

“Veidojot “Zivju leti”, vēlējāmies ne tikai garšīgi pabarot, bet arī atmodināt cilvēkos nacionālo lepnumu par vietu, kurā dzīvojam. Es dzimtenē atgriezos pirms diviem gadiem un man šķita savādi, ka tautai ar tik senām zvejniecības tradīcijām galvaspilsētā nav visiem pieejama zivju restorāna. Sākām bez reklāmas, vienkārši atvērām durvis. Gada laikā esam radījuši zīmolu, komanda ir augusi un esam saņēmuši franšīzes sadarbības piedāvājumus veidot restorānus arī ārvalstīs,” saka Murads Juško.


  

Vēl ziņas

Recepte: Roberto Meloni gatavo pastu krēmīgā diļļu mērcē
Latvieši ik gadu izdzer vairāk nekā 1,5 miljonus tasīšu kafijas
Latvijas dabas tūrisma piedāvājums pārsteidz britu tūroperatorus
Ādažu čipsi un Selga triumfē “Gada augu produkts 2023" aptaujā
Svinēsim Jāņus Dzegužkalnā!


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts