Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

08.02.2018Latvijas tūrisma uzņēmumu nākotne


06.02.2018Līdz 8. februārim notiek balsojums par "European Best Destination" titulu


05.02.2018Dārgākie kokteiļi pasaulē


01.02.2018Kādas ir darījumu braucienu tendences uz valstīm ar nestabilu drošību


01.02.2018Uzturs. Ko ēst brokastīs?


30.01.2018Testu rezultāti atklāj pesticīdus tējā


29.01.2018Projekts “Pārgājienu maršruts gar Baltijas jūru Latvijā un Igaunijā” attīstās


29.01.2018No 9. līdz 13. martam Hamburgā notiks izstāde INTERNORGA 2018


24.01.20185 ieteikumi, lai iepazītu skaisto Abū Dabī


24.01.2018KP pēc tikšanās ar piena nozares pārstāvjiem: Latvijas piena pārstrāde ir mazefektīva


22.01.2018Berlīnē sākusies izstāde «Internationale Grüne Woche»


19.01.2018Piena tirgu Latvijā var sakārtot, apvienojoties eksportam


18.01.2018Rīga nominēta titulam “Eiropas labākais tūrisma galamērķis” 2018.gadā


17.01.2018“Amber Beverage Group” paplašināsies Igaunijā


16.01.201822 lauku tūrisma uzņēmumi saņem vides kvalitātes zīmi “Zaļais sertifikāts”


15.01.2018Pasaulē lielākais viesnīcu tīkls „Marriott International” ienāk Latvijas tirgū


12.01.2018Visbūtiskāk cenas kāpa pārtikai un dzērieniem


12.01.2018Notiks otrais Riga Street food festivāls


11.01.2018airBaltic turpina Atvērto durvju pasākumus potenciālajiem stjuartiem


11.01.2018Tiesas negatīvais lēmums Beniluksa valstīs neietekmēs “Latvijas balzama” ražošanas apjomus


10.01.2018Pētījumā noskaidrots,ko brokastīs ēd Latvijas iedzīvotāji


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts