Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

01.06.2020

Gemoss rīko Andeli, kur tirgoties restorānu, kafejnīcu un konditoreju īpašniekiem



Pirms ēdināšanas bizness uzsāk savu darbīgāko sezonu, Gemoss vēlas ieviest jaunu tradīciju – sanākt kopā un apmainīties ar lietām, kas pelnījušas otro iespēju. Tas, kas vienam ir lieks, citam – pašā laikā! 13. jūnijā Gemoss teritorijā (Mūkusalas ielā 73) notiks Andele, kur kulinārijas entuziasti, pavāri un konditori ir laipni aicināti andelēties, mainīties un tirgoties ar virtuves piederumiem.

‘’Ideja par Andeli radās, kad mēs paši iztīrījām mācību virtuves noliktavu un atradām virtuves un konditorejas inventāru, kas lietots tikai vienu reizi mūsu organizētajās meistarklasēs un semināros. Ko ar to visu iesākt? Kādam tas viss taču būtu ļoti noderīgs! Nolēmām neizmest lietas, bet dot tām jaunu vērtību. 
Turklāt tieši tagad, kad esam izgājuši cauri jaunai krīzes pieredzei, piedzīvojuši vilšanos, kad nozare no valsts saņēma atteikumu par PVN samazināšanu, ir kaut kas jādara, lai vēl vairāk saliedētos un viens otru atbalstītu. Tāpēc nolēmām attīstīt ideju un aicināt visus sanākt kopā un mainīties, tirgoties, iedvesmot – tāds ir šīs Andeles mērķis,’’ stāsta Gemoss vadītāja Ieva Treija. 

Ja arī tavā restorānā, kafejnīcā, konditorejā vai bārā ir neizmantoti piederumi, piemēram, trauki, virtuves piederumi, katli, formas, kas kādam citam būtu noderīgi, pievienojies Gemoss Andelei! Tirgoties varēs jebkura juridiska persona, bet apmeklēt Andeli varēs jebkurš kulinārijas entuziasts. 

Kad? 13. jūnijs
Cikos? Sāksim plkst.10 no rīta un beigsim plkst.17, ja vien pērles nebūs jau izpirktas. 
Kur? Gemoss teritorija, Mūkusalas iela 73, Rīga.
Dalība: bezmaksas

Pieteikšanās un vairāk info par pasākumu e-pastā: marketings@gemoss.lv 
Pieteikties Andelei var līdz 10.jūnijam.

  

Vēl ziņas

Inovatīvs sadarbības projekts - mobilā mācību lietotne viesmīlības nozarē
Kas drošāks- steiks vai nageti
Uztura speciāliste Lizete Puga: ieteicamākie ēdieni ķermeņa labsajūtai
Veiksmīgi noritējis seminārs Somijas medijiem un tūrisma nozares pārstāvjiem
Ir nācis klajā pirmais MICHELIN ceļvedis Latvijā


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts